MEENUTUSI KOLIMISPÄEVAST

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Oh. Kolimine ON jube. Mul on juba tavalise reisikotigi kokku ja eriti lahtipakkimisega probleeme, kolimisele mõeldes tekivad värinad ja tunnen, kuidas lähen üle kere täpiliseks. Kui te Justiniga kolimise ajal omavahel tülli ei läinud, siis suudate kõik üle eldada. Vanasõna ütleb: kui paar jääb suurema tülita kokku edasi pärast kanuumatka ja ühist kolimist, saab nende tulevik helge ja suhted hääd olema (Kassisaba).

  2. Heh, ma arvan, et kolimine on jube küll, ja selle käigus saab kõvasti kõigiga tülitsetud, kuid see on ainult hea asja ja ilusa tuleviku nimel!

  3. Samad sõnad. kolimenie ON jube. Kolisime kevadel viimati ja lubasime mehega vastastikku, et SEE KORD jääb viimaseks. Millegipärast kahtlen ise selles. 🙂 Aga loota ju võib.
    Pakkige siis rõõmasalt oma kaste lahti ja kirjuta ikka ka vahepeal! Hmm, meil siiani mitmed kastid veel nurkades ootamas lahtipakkimist…

  4. Mmmm… välismaised reisid on musiga ära proovitud, samuti 2x kolimine. Jääb veel teha kanuumatk, et 100% kindel olla!
    Oma musiga ma tõesti ei ole kanuumatkal käinud. Küll aga mitmete sõpsidega. Kanuumatk toob tõesti inimese põhilised iseloomuomadused välja!

  5. ma olen viimase paari aasta jooksul kolinud nii mitmeid kordi, et kokku lugema neid ei hakka. õnneks oli pikaks ajaks viimane kolimine eelmise aasta augustis. aga võin öelda, et selle aja jooksul muutub päris prohviks. tead keda endale appi kutsuda ja kuidas asju organiseerida. muidugi viid oma kaasaskantava vara miinimumini. nii on õnnestunud mul kolida vaid paari spordikoti ja mõne kastiga. kusjuures mul on kaks last! no ja siis polnud veel mööblit.. viimane kolimine oli kõige raskem ja mahukam. siis oli vaja oma kodu jaoks ostetud ja kogutud mööbel kõik kaasa võtta. ja kolida ära oma nii väga armsaks saanud üürikorterist. tegelikult on kõik üürikorterid mulle nii armsaks saanud selle aja jooksul mis ma neis elasin. vahet pole kui viletsad nad tegelikult välja nägid ja olid.
    kuid nüüd on mul oma kodu ja see on peaagu selline nagu ma olen unistanud. paar väikest asja on vaja veel muuta.

  6. Mina viimati kolisin augustis, aga siis olin ka neli aastat paiga peal olnud. Varasematel aastatel, kui mul Tartus oma elamist ei olnud, siis kippusin kaks korda aastas kolima. Minu mäletamist mööda ei olnud see üldse nii jube, võrreldes selle augustikuise liikumisega. Aga augustis ma avastasin kolimispäeva hommikul, et ma ei taha üldse kolida ja istusin pisaraid valades oma kompsude vahel. Ennemalt, üksi kolides läks kõik kuidagi lennates, muutusin juba väga osavaks suure riidekapi lahtivõtjaks ja kokkupanijaks. Ja asju oli üldse kuidagi vähem.
    Seekord kolisin koos elukaaslasega ning abistajaid oli ka kõvasti rohkem. Kuna me siiamaani koos oleme, siis vast oleme ühe testi läbinud 🙂 Tuleb välja, et mina olen palju halvem kolija, kui tema, minu poolest oleks võind kõvem tüli tulla.
    Aga asju andsin seekord väga palju ära ka. Nüüd on õnneks taaskasutuskeskuse nimelised kohad olemas, palju viisin sinna, mitu andsin edasi neile, kellele meeldisid mu asjad ja mõne viskasin ikka minema ka.
    Loodetavasti paari kuu pärast kolime jälle. Loodetavasti selle pärast, et OMA KOJU, pikemaks ajaks, ma tahaks nii arvata. Ehk on meie liit peale seda veidi tugevam.

  7. oojaaa…itaalia àmm ja koristamine ja hùgieen!!! on omaette teema. Oli ka hiljuti vòimalus oma kodus teda sebimas nàha (mis pole teps mitte sama kui kùlas kàia).

  8. Vaga vahva lugu. Annan endale taiesti aru, et Epul polnud kolimise hetkel kull nii vahva, kui mul preagu seda lugu lugedes.
    Tallinnas elades kolisin ma 4 korda. Iga korraga oli asju ja mooblit juurde tekkinud.
    Mu koige viimane kolimine laks vaga lihtsalt: uks suur kohver ja seljakott. Nii saabusin LA-sse.
    Praegu vaatan oudusega oma mehe Londonist siia kolitud kaste, mis seisavad meie toas. Ja siis on neid veel osaliselt ka veel ta ema kodus ja siin garaazis. Paljudes kastides on labi sorteerimata kirjad, igasugust sorti. Oleme jargmise paari kuu jooksul ta isa kodust ara kolimas, nii et olen endale ulesandeks votnud koik ta meilid ara sorteerida ja mottetust prahist lahti saada. Iseenesest ullas mote, kuid samas ka veidi raske teostatav, sest ta on samuti hamstri-tuupi. :))

  9. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Etiam tincidunt sapien et massa. Aliquam ante diam, elementum et, rutrum at, congue eget,
    nibh. Aenean in risus fermentum elit vulputate imperdiet. Fusce placerat nunc quis ante. Vivamus facilisis lectus id enim. In mauris magna, gravida
    eget.

    http://www.want-to-live-forever.info

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar