HEADEST JA HALBADEST AEGADEST JA KRISTINAST

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Siinpool suurt lompi on inimesed küll üsna pöördes sellest kikundusest 🙂 Nädalavahetusel ei mahu rahvast vist enam metsa ära, kõik lähevad suusatama… 🙂

  2. Isiksuse pärast Kristiinale vist nii palju pöialt hoitaksegi. Sest on ju nii palju neid, kes üritavad, soperdavad ja siis loobuda. Kristiina ka soperdas, aga ei loobunud. Läbi halli kivi – see väärib jälgimist, väärib järeletegemist. Igas valdkonnas.

  3. Aga kas keegi teab, kuidas see skelgulugu algas (kellelt ja kuidas ta selle kelgu sai) ja kas ta selle kelgu ka kinni maksis?

  4. Minul on Shmiguni looga omad mälestused. Ülikooli teisel kursusel käisin ma mõnda aega niisugust loengut kuulamas nagu Ajakirjanduskeel. Alguses oli paar korda teooriat, siis hakkasime praktiliste asjadega tegelema. Ükskord saime koduseks ülesandeks sellesama loo, mille Sa koos Aet Süvari ja Kerttu Ruusiga (kui ma nüüd nimedega ei eksi) kirjutasin. Pidime analüüsima nii loo struktuuri kui keelekasutust. Siinkohal pean kahjuks tunnistama, et minust jäi see kursus pooleli – põhjust ei mäletagi. Aga ülesanne oli huvitav ning artikkel oli mul praktiliselt peas. Ahjaa, kursus oli eesti keele õppetooli oma.

  5. näh, sakslastel on miski psühholoogialane termin, ei tule sõna meelde, aga tähendab “edasilükatud rahuldus” No saab üle kanda isegi seksuaalvaldkonda.

    Ja mul samamoodi kui Su loos, Epp, see edasilükatud rahuldus oli täna nii suur, et silma võttis niiskeks.

  6. Pingback-viide: buy shoes
  7. Pingback-viide: buy shoes
  8. Pingback-viide: throat fucker
  9. I very much love summer 🙂
    Someone very much loves winter 🙁
    I Wish to know whom more 🙂
    For what you love winter?
    For what you love summer? Let’s argue 🙂

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar