Otsin USA eestlaseid (üks meediaprojekt)

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. blogi igapaevane lugeja saatis mulle selle lingi ja ma ei tea yldse, millega tegu. oleme californias elanud alles aasta. kui saan millegagi abiks olla siis roomuga nous aitama.
    kadri

  2. Tere Epp!

    Oleme tutvunud sinu kodulehega ja pean tunnistama et sa teed vaga tragi tood seal New Yorgis ja oleme vaga huvitatud sinuga lahemalt tutvuda!

    Edu sulle ja loodame sinuga kunagi kohtuda, Martin ja Helen

  3. Kontestiväliselt naftast. Vaata näiteks “assesments”.
    http://www.odac-info.org/
    Esimese lingi lõpus asuvates lisaes on üht-teist.
    Vabandan, pole ise selle eriala inimene ja seetõttu ei tea ka praegu muud soovitada. Loodetevasti on siin foorumis rohkem sellealast kompetentsi.
    R.

  4. Tegelikult annaks hea meelega Võsa Petsile ühe vihase intervjuu siit Ameerikast, kiruks majavalitsust, naabrite joominguid ja pidevaid kanalisatsioonihädasid.

  5. Aivar, sa praegu üllatasid mind, et nii hästi Eesti eluga kursis (14 aastat siin elanud?!) Kas sa vaatad Võsa Petsi internetist või mis.

  6. Ma ise ka usas juba pea 2 aastat .kas see mingi kanal 2 saade???? . Tanel Talve saatis mingi e maili.Ei julgegi kohe midagi vastata prast teab mida kokku pannakse:))

  7. Kanal 2 jah ja Tanel Talve jah.
    No see on muidugi iga meediaprojektiga, et ei tea kunagi, mis kokku keedetakse 😉 Aga samas jälle sulle huvitav kogemus ju.

  8. Epp!
    Sattusin täna seda teemat lugema ja tahan teatada minu Ameerika sugulastest
    Minul elab onupoeg New Mexico osariigis Los Alamose linnas. Tema nimi on Hain Oona, tema isa ehk minu onu põgenes Eestist enne Punaarmee tulekut ja jõudis koos perega mõne aasta pärast Ameerikasse, olles enne mõne aasta elanu Edinburgis. Kahjuks ei ole mul momendil käepärast Haini kontaktandmeid. Kui leian, meilin.
    Minu meiliaadress on kaljupe@gmail.com.
    Kalju Pede

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar