Veel kord noorte ameeriklaste hädadest

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Soovitan sul siiralt vabanduse asemel konstruktiivseid lahendusi otsida!
    Otsi internetist parem inspireerivaid lugusid, mitte oigustusi, miks moned hakkama ei saa… Fakt on,et eu on balansis – kusi parem endalt, kas tahad olla loser voi winner!?

  2. Mis vabanduse asemel? See pole siin mingi vabandus.
    Mis inspiratsiooni puutub, siis mind just sellised tekstid paeluvadki. Ma olen ilmselt jah selline vasakpoolsete kalduvustega kriitik, mitte uue self-help õpiku kirjutaja. Las ma olen, nagu olen.

  3. Mina tahan olla loser, aga kuidagi ei tule välja, iga päev ma miskit võidan 🙂 Eile võitsin uusi sõpru ja täna võitsin uusi vaenlasi ja homme võidan lendamises tuvi, sest lähen lennuki peale.
    Elu on nii lihtne – küsin endalt hommikul – kas täna olen luuser või vinner ja siis nii olengi terve päev kohe. Vahel olen kaval – pool päeva luuser ja siis – üllatus! üllatus! – hopsti vinner. Tore on 😉

  4. mis pagana luuser või vinner? Päris naljakas probleemiasetus. On nagu on, juhtub seda ja juhtub teist. Kõik sõltub meelelaadist ja harjumustest.

    Aga see on väga väga väga tore, et meil on seltskonnas selline sügavmõtteline inimene nagu K. Tema teab alati, mida teha ja kuidas teha. Kohe kergem on elada. Kui mul mingi probleem on, siis pöördun kindlasti Sinu poole, oo K, kes sa nii tark oled.

  5. Hee, mind näiteks inspireerivadki sellised lood, miks ja kuidas mõni hakkama ei saa, ja eriti kui veel kirjutatakse sellest pikalt ja põhjalikult. Siis ma tunnen ka, et oskaks palju paremini elada ja nõu anda, kui mult seda vaid küsitaks:)

  6. Jõudu sulle Epp!!

    Ega muud suurt polegi öelda. Ajad õiget asja. Ära väsi – see mäng väärib tõesti küünlaid.

    Veelkord jõudu. Ning oma blogi kommentaare lugedes tuleta meelde tähendamissõna koertest ja karavanist.

  7. Aru ma ei taipa, mis vabandusi K. antud postitusest leiab. (Või üldse kogu blogist.) Epp ju lihtsalt kopeeris siia kellegi teise kirjutise, tema seda ju välja ei mõelnud.
    Ja pealegi – see on siin Epu päevik, mis sisaldab tema isiklikke arvamusi, arusaamu ja mõtteid. Kui need kellegi teise omadega ei kattu, siis see ei tähenda, et Epp loll oleks või valesti arvaks. Arvamused on igal omad.

    Kunagi hakkas üks anonüümne kommenteerija ka minu blogis õiendama mitme postituse kallal, et mis sa idioot sellist asja kirjutad, see ei huvita kedagi. Selle peale oskasin mina ainult korduvalt öelda, et minu blogi, minu mõtted ja kui ei meeldi, ära loe. Sama ütleks ka Epu kritiseerijate kohta – kellelgi pole õigust öelda teisele, et too on loll. Kui sulle ei meeldi, siis ära loe. Milleks mõnitada või sõimata inimest kohas, kuhu ta avaldab oma ISIKLIKKE arvamusi ja tundeid? Ei peagi ju nõustuma selleks, et lugeda ja nautida seda.

    Üldse sobiks siia lõpetuseks imeliselt hästi üks armas ütlus:
    Opinions are like assholes – everybody got one.

  8. Tööotsimine ja mitte suureks kasvamine on ka siin Eestis suhteliselt erinev.
    Ma kahjuks ei saa päris kõigest seal artiklis aru kuna minu keeleoskus on piiratud (aga ma arenen iga päevaga). Aga mul tekkis kohe paar pilti silme ette oma sõpradest ja klassikaaslastest kes ei ole suutnud mõnda aega tööd leida. See mõni aeg on veninud paarist kuust paari aastani.
    Kurb on vaadata kuidas inimene ei suuda leida tööd oma laiskuse tõttu ja elab hea meelega emme issi toetuse najal edasi. Noormehed kes küsivad isalt raha, et neiuga välja minna või sõpradega jooma..

    Samas Eestis on väga palju võimalusi tööd leida kui ainult tahad. Tööd on palju. Ole ainult mees ja tee ära. Aga kes meist ikka tahaks olla näiteks koristaja või lihttööline. Mina ka ei taha. Aga alati kui ma olen järjekordse uue töö leidmise probleemi ees leian ma paari nädala jooksul koha kuhu tööle minna. Ma ei pelga ära ka kõige lihtsamat tööd. Samas on mul alati võimalus uut kohta samal ajal otsida ja samas firmas edasi areneda. Tuleb lihtsalt näidata milleks sa võimeline oled.

    Eestis on see kindlasti lihtsam kui ameerikas. Mulle tundub vähemalt sedasi.

    Samas on ka Eestis järjest suurenev probleem sellega, et üle haritud inimesi on liiga palju. Meil puudub eriala koolitus. See pole eriti arenenud. Näiteks vajab meie firma teatud kitsa ala spetsialiste, aga meil pole neid kuskilt mujalt võtta kui teisest sarnasest firmast üle osta. Mis pole, aga sugugi alati kõige parem sest sarnaseid firmasid luuakse Tallinna lähedale järjest rohkem ja meil on oht kaotada oma spetsialistid. Aga keei neid juurde ei tooda. Samas on need spetsialistid juba eakad mehed.

    Millised noored mehed tahavad oma elu siduda edaspidi õliste tunkedega ja mustade kätega? Ikka tahetakse ju saada valgekraeks kes käib 8-5 ni tööl.
    Kusjuures saades võibolla isegi vähem palka kui oskustööline.

    Lisan siia, et ma isegi olen väiksema palga peal, et saada just seda kõige magusamat soodustust! 8-5 tööd.

  9. Lisan siia ühe väikse mõtte halvasti ütlemise kohta.

    Miks tullakse näiteks lugema Epu blogi kui see kuidas Epp kirjutab ja mida asjadest arvab ei meeldi sellele inimesele üldse?
    Kas sellepärast et saaks halvasti ütelda? Ma ei mõista seda. Mul on oma ajaga parematki teha kui lugeda midagi mis mind ei huvita.

    See polnud kellegi kohta suunatud, aga lihtsalt mõte mis viimasel ajal on tekkinud.

  10. Mul on ka juba ammu samad mõtted – mille põrgu päralt kolistavad inimesed mööda võõraid bloge ja võtavad seal sõna, kui neile seal tegelikult üldse ei meeldi?! Miks selline kibestumise kultiveerimine? Söögu parem jäätist või mingu loodusse – elu on ilus, kodanikud reisijad:)

    Mulle tundub, et mõned inimesed näikse uskuvat sellist asja, nagu “instant metanoia” või siis “kümne minutiga ümberkasvatamine”. Kirjutan sellest nähtusest oma blogis pikemalt, kui aega saan (täna kardetavasti ei saa).

  11. Mu arust pole mõtet Eppu niiväga lohutada. Selle pstimehe teema puhul vähemasti. Las inimene põeb natukene- see teeb ju hingele aiva head. Muidu muutub veel mingiks uueks Linnariks, kes suudab ennast vaid imetleda…
    Põdemine on väga kasulik- mäletate kuidas te lastena igasugust värki põdesite…et jäite valetamisega vahele ja varastasite midagi ja…- et punastasite salmi üteldes ja et klassivend ütles “mari ja Joosep on pruut ja peigmees”…

  12. aga minu meelest on tore kui blogides ka kritiseeritakse. Eriti siin Epu blogis oleks üpris tüütu, kui kõik üksteisele takka kiidaksid. Aga kritiseerimine ja vaidlemine on midagi muud kui pahatahtlik mahategemine. Siin on sellest ka juttu olnud, mõtlen nt Kittyt, kelle jutt tundus ka esialgu pahatahtlikuna, aga pärast ta põhjendas ja see tundus täiesti normaalne. Mõned inimesed lihtsalt on järsuma ütlemisega. Ja ikkagi on see blogi avalikus ruumis. No me ju kritiseerime missikanditaatide keha ja juttu jm – nad on selle välja vaatamiseks pannud. Blogid samuti. Kui on pandud välja vaatamiseks, siis võib ju vaadata ja oma mõtteid avaldada. Aga kui üldse kriitikat ei talu, siis ei tasu välja panna või panna välja klausliga, et paluks ainult positiivset tagasisidet.
    Mul on nt. põhimõte, et blogisid, mis ei ole üleval blog.trs, ma kommenteerin ainult positiivselt. Kui pole midagi head öelda, ei ütle midagi. Aga kui on blog.trs, siis ega iga jaburuse puhul ka ju midagi ei arva, aga eks igal on teemad, mille puhul ei saa jätta ütlemata. Mul on selleks nt. ülemäärane eneseimetlemine. No ei tõuse käsi takka kiitma, isegi kui jutt muidu tore.
    Ajalehe sabast ma ei räägi, ise ei julgeks iial ajalehte midagi hinge puudutavat panna.

  13. Aga millest mina aru ei saa, on, miks tulevad inimesed ikka ja jälle tagasi blogidesse (üldse kohtadesse), kus neile ei meeldi, milles esitatuga nad järjekindlalt nõus ei ole? Mulle piisab küll ühest korrast, et saada aru, kas üks või teine blog mulle midagi pakub, mind millegagi rikastab, või mitte.

    Aga nii Epu juures, kui mujalgi, kohtan inimesi, kes tulevad ikka ja jälle tagasi, teades juba ette, et nende jaoks seal midagi muutunud pole. Või on nad tõesti nii naiivsed, et usuvad, et nende “mulle ei meeldi” stiilis väljaütlemiste tõttu on seal midagi muutunud? Vat sedasorti suhtumist nimetangi ka “instant metanoiaks” või “kümne minutiga ümberkasvatamiseks.”

  14. Ma nüüd ei lähe vist “teemasse”, aga lugesin seda Time lugu. Räägib jah samadest tendentsidest mis Epu lugu (osaliselt). Aga tekkis küsimus: kui kallis see kolledzhiharidus siis on USAs? Mainitud on siin, et suuremal osal noortest on üle 10.000 dollari õppelaen ja on ka neid, kel üle 100.000 dollari. Tahaks teada, palju see maks on, võrdleks siinsete kohalike tasuliste ülikoolidega…

  15. ülemäärane eneseimetelemine, ei ole absoluutselt seotud õigusega olemas olla. see on seotud kalduvusega ennast teistest paremaks pidada ja seda ka korduvalt kinnitada, lausa karjuda – te olete lollid, mina olen niiiii tark ;-). Mind jubedalt ärritas ka nt. jakob karu (kuigi tema blogi ma loen ja see mulle meeldib) artikkel Areenis, Trammiinimesed. Mulle ei meeldi, kui keegi arvab, et hea elu on temal ja need, kes on vaesemad, elavad viletsat elu.
    Ja ma ei arva ka, et inimene peab tarbima ainult sellist infot, mis talle meeldib. Maailm on ju värviline. Ma loen ikka vahel mõne friigi blogi, sest on huvitav teada, kes me siin kõik koos elame.
    Ja veel, tegelikult ma ei ole siin Epu blogis, mingit üleliigset kritiseerijate ja irisejate koondumist märganud. On vahel mõni, aga üldiselt käivad siin ikka üksteist tolereerivad inimesed.

  16. Punasele Hanharanile. Ma arvan, et avaliku blogiga ei ole asi nii lihtne, et kui ei taha, ära loe. Kujuta ette, et keegi oma blogis reklaamib väga haaravalt narkootikume või mingit muud inimest hävitavat suhtumist. Või kui kellegi õrna rohelist hinge ahvatletakse mõtetult kulutama. Tundlik lugeja haarab oma klaviatuuri ja kukub kommenteerima, lootes päästa süütuid patust. Iga blogi jaoks võib leiduda teise väärtussüsteemiga inimene, kes hakkab “patuste päästjaks” ja tore ongi.

  17. Väga tõsiselt võtate kõike. Peaaegu igas vähegi suuremas internetikogukonnas tekivad varem või hiljem trollid, kes sihilikult üritavad segadust ja isegi vaenu õhutada. Siis hea omaette itsitada kui teised nende möla tõsiselt võtavad ja konstruktiivsetest aruteludest saab isiklik ärapanemine.
    Et miks inimene tuleb siia kirjutama kui talle ei meeldi? Aga no kujutage ise ette – on vahetund, tegelane istub arvutiklassis masina taga, mitte halligi teha ei ole.. vaatame mis blogides kirjutatakse, paneks ka oma kommentaari, paneks ära.. vaatame mis vastavad. Lollid. Heh. 🙂

  18. Ma näiteks loen ühte sellist blogi, mis mind pea iga kord närvi ajab:) Lihtsalt selle pärast, et huvitav on vaadata, kuidas minust erinevad inimesed elavad ja mida nad mõtlevad.
    Ma ei kommenteeri seda blogi, sest sellel ma ei näe mingit mõtet, elik tõesti, 10 minutiga maailma ei paranda.
    Enamik negatiivsete kommentaaride kirjutajaid nagu näiksegi selle tegevusega enda ego paitavat – oi, kui tark ma olen, näitan lollidele, kuidas tuleb elada! Muidugi on ka sellist konstruktiivset kriitikat, aga enamasti pole see anonüümne, sellist võib juba tõsiselt võtta, saad inimesele asju selgitada ja võibolla isegi mõne asja selgeks vaielda.

    Üldiselt võib vast igast isiklikust blogist leida mingil määral eneseimetlust – see on ka normaalne, kui inimene ennast austab ja armastab. Igast blogist võib leida ka midagi sellist, mis ei meeldi ja mis häirib.
    Ega kõiki blogisid ju niikuinii lugeda ei jõua ja mingi valiku peab inimene tegema, mida ta loeb ja mida mitte, aga see on natuke naiivne üleskutse, et “kui ei meeldi, siis ära loe”. Pigem nii, et loe, aga ole tolerantne, austa inimest ja tema tundeid ja ära jäta anonüümseid halvustavaid kommentaare.

  19. 10 punkti Anule:)

    12 ei anna. Lihtsalt seepärast, et imho on maailmas juba niivõrd palju negatiivset infot, et miks ma peaks seda kuskilt blogidest veel juurde hankima? Aga kümme punkti on ka väga hea tulemus;) Üldiselt väga nõus sinu öelduga.

    Ah, tegelt annan isegi 11,5 punkti:)

  20. Ohhh… Ära nüüd nii palju ka anna:)))
    Ma ise annan tavaliselt 10; 12 on Eurovisiooni süsteemis, aga seal ma vist ei kvalifitseeru:)

    Aga Kaiduri jutt on ka täitsa õige. Me ju võime siin toredad ja head olla, aga ühel hetkel tuleb säärane troll ja hakkab provotseerima. Vot sellisest asjast on eriti raske aru saada, mis imelikku rahuldust nad sellise tegevuse läbi leiavad… Ainuke hea külg on, et nn. trollid vajavad suuremat publikut, ja seetõttu nad enamasti blogidesse ei satu.

  21. kui koerad hauguvad, tähendab, karavan läheb edasi..

    See on lause, millega ma ennast kui ajakirjanikku lohutan. Aga plogikommid võiksid ikkagi olla kohe lausa eriline kirjandusliik. Selline härrasmehelik vestlusklubi.

    Parim näide mu enese poolt läbielatust oli paar lugu tagasi toimunud vaidlus mu enda ja Kauri vahel. Jäi tema oma arvamusele ja mina oma arvamusele, aga mina pean temast lugu ja tema minust vast ka ja ma ei lähe Kauri Iida blogisse õiendama, et hoira möira, raskelt nõme mees oled, mis lollusi sa oma tütrest kirjutad ja üldse, ja komad on sul ka vahel vale koha peal.

    Ja mis puutub sellesse, et kas Epu blogi on egotripp, siis ei ole. On olemas selline andeliik nagu intrapersonaalne anne. Mis tähendab, et inimene jälgib oma sisemust. Ja interpersonaalne anne, mis on suhted inimeste vahel. Epp sellega tegelebki, aga et ta on reaalajas ja reaalselt kättesaadav, siis mõni oinakõrv ütleb, et Epp eputab.

    Kui kõik inimesed nii rõõmalt ja asjalikult “eputaks” oleks maailma toredam paik. Aga ei ole, sest liiga paljud “kaka(ta)vad”.

  22. Ma küll mõtlesin seda teemat vähe laiemalt ja Epu blogi tõin lihtsalt näiteks. Aga kuna mul kogua eg nii vähe aega siis ma ise tõesti ei lähe sinna tagsi kus ma juba korra ebameeldia kogemuse sain.

  23. Mingil määral kindlasti on see blogimine enda avalikuks tegemine ja annab õiguse kritiseerida jne. Aga samas kui ma kirjutan et mulle ei meeldi kohvi ja joon ainult teed, siis mis õigus on tulla kellelgi mulle ütlema et ma olen tropp et mulle kohvi ei maitse? (See on lihtsalt näide, õnneks pole keegi mind veel tropiks selle pärast nimetanud.)
    Ehk siis kellelgi pole õigus öelda inimese isikliku arvamuse kohta, et see on vale. (Faktide kohta saab öelda, kas see on õige või vale, tunnetuslike ja arvamuslike asjade kohta mitte.) Blogi ongi koht, kus inimene avaldab isiklikku arvamust ja nägemust ning see ei peagi ühtima teistega. Konstruktiivne kriitika on alati tore, aga tühi lahmimine näitab ainult lahmija enda taset.
    Tõesti… rohkem tolerantsust.

  24. armas Mutt.
    Misasi on õige fakt?

    Fakt on fakt. Või ei ole.

    Niisama norin, tegelt Sul asjalik sissekanne, aga see ongi mingite inimeste häda, et kui Sa ei arva nii nagu nemad, siis Sa pole üldse väärt oma arvamust avaldama:) Ära ole narr, ütleks Joosep Toots.

    Need asjad tuleks selgeks rääkida, igas vaimses ühenduses, aga eelkõige iseendas.

  25. Tegelikult, fakte on ju igasuguseid. Selle vaidluse puhul näiteks, et kas USA on majanduskriisi lävel või mitte – võib leida fakte, mis toidavad ühte vaidluspoolt, ja fakte, mis toidavad teist. Eks see siin ka toimus näiteks presidendikandidaatite debatis.
    Mis puutub halvasti ütlemisse, siis see läheb korda ja siis läheb meelest ära. Just mõtlesin, et kas ma suudan meenutada esimest korda, kui mu blogisabas halvasti öeldi. Ja mis on üldse öeldud. Ei mäletagi!
    Aga kolledzhi hindade kohta küsin hiljem Justinilt ja panen siis konkreetsete näidetaga vastuse. Ega temagi just Ameerika-ekspert ole, aga ma arvan, et ta teab täpsemalt kui mina 😉

  26. Ok, fakt polnud ilmselt kõige parem sõna selle kohta, mida ma silmas pidasin. Ma ei teagi, mis moodi nimetada seda… On tunnetuslik osa ehk subjektiivsed hinnangud ja siis on objektiivsed asjaolud (vms.) Noh subjektiivne on see et vot mulle meeldivad pruunide silmadega mehed. Aga ma ei saa selle põhjal väita et pruunide silmadega mehed ongi kohe üldiselt naiste silmis seksikamad. Selle vastu võib vaielda. Aga kui ma ütlen, et minu silmis on selline mees kena ja armas, siis sellele ei saa keegi vastu vaielda. See on minu eelistus. (Kuigi jah… olen kohanud meest, kes vaidles sellistele subjektiivsetele eelistustele vastu…)

    Ehk siis kritiseerida saab objektiivseid hinnanguid mitte inimese enda isiklikke eelistusi ja subjektiivseid arvamusi.
    (Nüüd läks asi vist segasemaks hoopis…)

  27. Ja isegi kui kellegi objektiivsed arvamused omavahel ei kattu – siis saab ju mõistlikult arutleda ja rääkida. Kohe lolliks tembeldama hakkamine on lapsik.

  28. Maria ütleb, et Eestis vist leiab lihtsamini tööd kui Ameerikas. VIST küll. Ma ei kuule just sageli töötutest ITmeestest ja ajakirjanikest Eestis?
    Samas. Kui ma jalutan mööda Belle Harbori pisikest peatänavat, siis on kokku viies kohas hetkel väljas kuulutus “Help wanted”: pagariäri, pood, pizza, pesumaja… Nii et mingisuguse töö saab ka USAs alati.

  29. Minu igapäevasel kodu-poed marsruudil meie tänaval vajatakse töötajaid söögikohtadesse (ettekandjaid-kelnereid, pizzade laialikandjat, adminni), juuksureid (vähemalt kolme kohta), kinnisvaraagente, puupõrandate paigaldajat, hambaarsti abi ja torumeest. Ja turvamehi läheb ka hulgem vaja. Ning küünetehnik võib ühes salongis omale tooli rentida.

  30. Epp, Eestis pole töötuid IT-spetsialiste seetõttu, et Eesti ongi üks neist “Aasia riikidest”, kuhu kallima tööjõuga riikide firmad oma tarkvaraarendusosakonna teevad või kust odavaid IT-teenuseid sisse ostavad…

  31. ääh. keegi ei viitsi teha REAALSET tööd.
    Aidata pagarit, sibimeest, kirikuõpetajat.
    Kõik tahavad päris tööd…olla maailma valitseja, mis siis, et oma fekaalihunniku otsas.

  32. Ma küsisin ühelt tuttavalt, kes töötab IT alal Eestis. Tema vastus:

    “jah, me võtame lääne-euroopa, eriti skandinaavia käest IT-tööd endale.

    a ma ei arva, et meie IT-tööjõuturg ainult selle pärast tühi oleks.
    ma ei tea, kui suur osa meie IT-teenustest läheb “läände”, aga mitte väga suur.
    ja see sõltub omakorda sellest, kuidas sa arvutad.
    kas skype ja playtech lugeda sisse? vist jah.
    kas rootslastele kuuluvad (ja neile kasumit tootvad) eesti pangad lähevad sisse? vist ei.
    aga osalt jah – icefire ntx.
    kas venemaa toorainetransiiti IT-ga toetavad firmad lähevad sisse?
    jne…

    eestis on lisaks “vene ärimaailm” ja “vene IT-maailm”, millest meie, eestlased,
    ei tea mitte midagi. a see on olemas – omaette, aga suht pirakas.

    a jah, heal itikal eestis tööpuudust karta ei ole vaja.”

  33. Pingback-viide: car loan
  34. Pingback-viide: acne treatment
  35. Pingback-viide: appraisals
  36. Pingback-viide: orthodontic
  37. Pingback-viide: airplane ticket
  38. Pingback-viide: boarding school
  39. Pingback-viide: html
  40. Hmm it looks like your site ate my first comment (it was extremely long)
    so I guess I’ll just sum it up what I wrote and say,
    I’m thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring blog writer but I’m still new to everything.
    Do you have any points for first-time blog writers? I’d definitely appreciate it.

  41. What i don’t understood is in reality how you
    are not actually much more well-preferred than you may be
    now. You’re very intelligent. You recognize
    thus significantly in relation to this subject, made me in my opinion
    imagine it from numerous various angles. Its like women and
    men don’t seem to be fascinated unless it’s something to do
    with Lady gaga! Your own stuffs nice. At all times care for it up!

  42. Just wish to say your article is as surprising. The clarity in your post is simply spectacular and i can assume you are an expert on this
    subject. Well with your permission allow me to grab your feed to
    keep updated with forthcoming post. Thanks a million and please continue the gratifying work.

  43. Ahaa, its fastidious discussion regarding this post at this place
    at this website, I have read all that, so now me also commenting
    here.

  44. First off I would like to say fantastic blog!
    I had a quick question that I’d like to ask if you do not mind.

    I was interested to know how you center yourself and clear your thoughts prior to writing.
    I have had a difficult time clearing my mind in getting my thoughts out there.
    I truly do enjoy writing but it just seems like the first 10 to 15 minutes are lost simply just trying to figure
    out how to begin. Any recommendations or hints?
    Kudos!

  45. This is so because; the listings are done accrding to the categories
    of the products and services. A highly reliable and efficient
    tool of internet marketing is ffree online business directory.
    It is cerrainly the best way tto search enormous classifies or advertisements posted oon Craigslist.

  46. I do agree with all the concepts you have offered to your post.
    They’re very convincing and will definitely work.
    Nonetheless, the posts are very quick for beginners.

    May just you please prolong them a bit from subsequent time?
    Thanks for the post.

  47. I believe this is one of the most significant info for me.
    And i am glad reading your article. But want to remark on some normal things, The site taste is ideal, the articles is in point
    of fact excellent : D. Just right job, cheers

  48. I think that everything posted was very logical. But, think about this, what
    if you added a little information? I ain’t saying your information isn’t good, however what if you added something
    that grabbed a person’s attention? I mean Veel kord
    noorte ameeriklaste hädadest | Elust kirju: Epp Petrone ajaveeb is kinda vanilla.
    You ought to look at Yahoo’s home page and see how they create article titles to get people to open the links.
    You might add a video or a pic or two to grab people interested about what you’ve written. In my opinion, it would bring your posts a little bit more interesting.

  49. Do you have a spam problem on this website; I
    also am a blogger, and I was wanting to know your situation;
    many of us have developed some nice procedures and we are looking to trade techniques with others,
    please shoot me an e-mail if interested.

  50. I blog frequently and I seriously thank you for your
    information. Your article has really peaked my interest.

    I am going to bookmark your site and keep checking for new details about once per
    week. I opted in for your Feed as well.

  51. I am really loving the theme/design of your weblog.
    Do you ever run into any internet browser compatibility
    problems? A few of my blog audience have complained about my site not
    working correctly in Explorer but looks
    great in Opera. Do you have any tips to help fix this problem?

  52. Awesome site you have here but I was wondering if you knew of any discussion boards that cover the same topics
    discussed here? I’d really love to be a part of online community where I can get comments from other knowledgeable individuals that share the same interest.
    If you have any recommendations, please let me know.
    Cheers!

  53. On site conference day tickets are $575 for full day workshops, $335
    for half day workshops, or $965 for full conference all three days
    tickets. 5 MMboe among the top 50 small-cap North America
    independent exploration and production (E&P) companies.

    If you have a power wheelchair provider that steers you straight to a particular model without asking questions, this is a provider you will want to avoid.

  54. Very nice post. I just stumbled upon your blog and wished to
    say that I’ve truly enjoyed surfing around your blog posts.
    In any case I wipl be subscribing to your feed and I
    hope you write again very soon!

  55. The main goal of these devices is voice communication; however
    through data plans and web applications, users can have unlimited
    access to the web. For a free option, Celtx is a favorite of penniless screenwriters
    and film students. But PDF allows image data to be stored in external files
    by the use of external streams or Alternate Images.

  56. The other limo might have a smaller total dollar amount for 3 hours, does not include the driver gratuity and
    charges on a point-to-point basis. Since a wedding is about elegance, the
    couple should consider the image and reputation of each of the company’s they
    have selected. You will be picked up from your home,
    ushered to the limo, and driven to the restaurant or to the hotel where the
    party is.

  57. Hi! This is my first visit to your blog! We are a team of volunteers and starting a new
    initiative in a community in the same niche. Your blog provided us valuable information to work
    on. You have done a extraordinary job!

  58. You really make it seem so easy together with your presentation but I to find this topic to be really something that I believe
    I would by no means understand. It seems too complicated and
    extremely large for me. I am having a look forward on your next
    post, I will attempt to get the hold of it!

  59. Heplo There. I discovered your weblog the usage of msn. This
    is a really neatly written article. I’ll bee sure to bookmark it and come back
    to read extra oof your useful info. Thanks for the post.
    I’ll certainly comeback.

  60. Some brands are made of one or two main ingredients, whilst others
    are composed of even five to six herbs. It speeds
    up the heart and increases our adrenaline levels.
    What’s more, you can submit articles to us around
    the clock.

  61. Having read this I believed it was very informative.

    I appreciate you taking the time and energy to put this informative article together.
    I once again find myself personally spending a lot of
    time both reading and commenting. But so what,
    it was still worthwhile!

  62. Great post. I was checking constantly this blog and I’m inspired!

    Very useful info specifically the final part :
    ) I handle such info much. I used to be seeking this
    certain information for a very long time. Thanks and good luck.

  63. グルコサミンは生きるために必要なもので、ひざが気になるときもグルコサミンサプリを飲むことで、きびきびの毎日を応援します。加齢で減少するのを補うためにグルコサミンサプリはピッタリですし、天然型グルコサミンサプリはひざで悩んでいる多く人が試した方法です。大事な運動を欠かさないために、毎日欠かせないという女性も多いです。

  64. 体毛が濃くて悩んでおられる方は、即座に体質の改善を試していきましょう。大豆に多く含まれているイソフラボンは女性ホルモンに近いので、毛が薄くなる効果が期待できます。豆腐や納豆、豆乳を積極的に食べて、体毛の生えにくい体質を目標に頑張っていきましょう。

  65. This is the right website for anyone who really wants to understand this topic.

    You understand a whole lot its almost tough to argue with you (not that I actually will need to…HaHa).
    You definitely put a brand new spin on a topic which has been discussed
    for decades. Wonderful stuff, just wonderful!

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar