Mida teeks teie (abi)Ratta asemel?

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Praeguses olukorras pole PR-nõunikel enam midagi teha. Tegu ju tehtud. Kui aga hakatakse seda õnnetut CVd uuesti ja uuesti ümber tõstma… on see ju lausa hale, mitte enam naljakas.
    Abiratas oleks võinud asja kahe kõrva/silma vahelt niisama läbi lasta, siis poleks mitte midagi juhtunud. Nüüd aga lingivad mõnuga ka kõik need, kes varem abirattandusest kuulnudki polnud.
    Kaido Padar, mine nurka ja häbene.

  2. Omal ajal, kui abiratta isa keskkonnamüsteeriumis töötas, hüüti teda sitarattaks. Tal oli nimelt kombeks hullusti sitta keerata (häid algatusi põhja lasta, raha häädelt ära võtta ja halbadele anda, rumalat ja demagoogilist möga ajada, vasalle baptistideks või keskerakonda pöörata, keskkonnamüsteeriumile autosid osta ja neid siis abirattale takso sõitmiseks anda jne.) Ehk ongi vana sitaratas selliste trendide algataja selles riigiasutuses, ehkki Villuga tal ei klappinud – mitu meest ei saa ikka rahade jagamisel esimest viiulit mängida. Väga pentsik mees, mul tuli alati just teda nähes mõte, et kas sellist Eestit me tahtsime.

  3. ega siin midagi tarka soovitada ei ole. rumalaid inimesi on väga raske aidata ka tarkadel pr-inimestel. suusamütsiga öisel tänaval, relvastatud foto- ja muude kaameratega, immitsat juba ei paranda.
    linnapea võiks hakata tegema seda, mis on linnapea ülesanne. siis ei hakata tema peal nõmedaid nalju üldse katsetama.

  4. mulle meeldib et meil on nii “targad” ja “tublid” ametnikud, nagu rakamon, kes oskavad “kujundlikult” väljendada.

  5. Pr-iga ongi nii, nagu Luize ütleb – sa võid olla väga hea suhtekorraldaja, aga kui su ülemused on rumalad, siis ei saa sina midagi ära teha. Ja pr-spetsialist võib isegi head nõu anda, aga millegipärast juhtub sageli, et seda ei järgita, tehakse ikka omamoodi. Ehk on selles süüdi ka suhtumine, et pr on “õhumüümine” – ma olen sellest varem ka rääkinud, nii ajakirjanduse kui suhtekorralduse kontekstis. A la “ma loen ajalehte, ma tean, kuidas ajakirjandus toimib” vs “ma kannan kingi, ma tean, kuidas kingi valmistatakse”. Oh, mis seal ikka.

  6. ma mõtlesin eile, et siis, kui see “masendav” google-bomb oli (ja siiamaani töötab), siis ei reageeritud kuidagi, aga nüüd linnapea leheküljekesega hakkasid keskmehed küll sahmima.

    no ja siis hakkasin ise ka oma loogikapuuduse peale itsitama. sest oleks see vast tegu olnud, kui blogijate “masendav” kampaania sundinuks http://www.keskerakond.ee sisu mõnele teisele domeenile!

  7. Ma ka vaatan, L@ssie kommentaarid sadasid järsku kõigi teemade alla. Ma arvan, et ta on viinakuradi küüsis… 😉 Või muidu jutukas tujus.

  8. kõik mis teed, tuleb sulle tagasi.
    Ma arvan, et abirattale linkimine on inimeste alateadlik reaktsioon Keskkerakonnale ja kuidagi on see seotud K kohukesega.
    Et Ratas neelab Savi ja Priimäe kohukest.

  9. kusjuures, inglise keeles on hea sõnapaar “beutiful mind”. Eesti keeles tõlgiti samanimelise filmi nimeks “Piinatud geenius” ja pole paha, aga “beuutiful mind” tähendab ka “Omakasupüüdmatu, teiste heaks töötav mõistus”.

    Keskerakonna hall kardinal ja Vana Paks ise on suurepärased näited “ugly mind’i” kohta. Priimäele kohe nii meeldib itsitada, et näe, jälle tõmbasin eesti rahvast tillist.

    Ühtepidi mulle Priimägi lausa meeldib. Luuletajana ja kriitikuna ntx. Erudeerit, peen, lausa hõrk. Aga ideoloogina on mõlemad ikka täiesti füürerid.

    Kusjuures (aga see on mu oma loll isiklik teooria), ma arvan, et nii Paks kui ka Prii elavad välja oma lapsepõlve komplekse. Üks oli pisike ja prillidega nohik, keda kõik pilkasid, teine paks ja prillidega nohik, keda kõik nügisid.

  10. Küsimus PR-huvilistele. Mis te teeksite praeguses olukorras, kui teie oleksite abiratas või tema nõuandja?

    Ja mis te arvate, mida abiratas tegelikult teeb?

  11. Nu juhtus tegelikult mõlemat
    Oli öine kokkupõrge lärmavate purjus keskkonnakaitsjatega, kusjuures tuvastasin seltskonnast ka salakavala kinnisvaraarendaja.
    Räägitud sai palju inetuid sõnu. Hiljem tuli siis kuidagi pinget maandada.
    Istusin keset tuba ja kuulasin saksa fašištlikke marsse.
    Eestoas mölisesid paar purjus prantslast, kes natside muusikat kuuldes tänavalt uudistama tulid.

  12. Toch hoor je bij sommige nog steeds de opmerking: “U begrijpt dat de marges op de ‘s voor ons niet zo hoog is, daarom kunnen wij niet zo veel doen, qua extra’s en zo.” En dat vind ik nou een rotopmerking en niet vertrouwenwekkend, maar het is wel de kern van het probleem bij dit soort .

  13. Kimme:I am speaking on behalf of all the posters on this blogs.You and madam Thanh seem to be always in the contentious mood. I’m I right or I’m I right?….so….wouldn’t it be fair to say that, you both can be in a great cahoot with each other, having a honeymoon or somethin’ and it would relieve us all the naggin’ and everybody will have a break….yes?

  14. SANDRA WHY ARE YOU SO MEAN TO ME?! I want everything!!! I LOVE the luxe hints of purple, the leather detailing, the flattering tailoring, and the minimalism of this collection! THAT OVERSIZED COAT WILL BE MINE! Ps My debit card hates you. I,however, love you. Fantastic job on the collection!www.she–wrote.blogspot.com

  15. Hello. I see that you don’t update your site too often. I know that writing articles is time
    consuming and boring. But did you know that there is a tool that allows you to create new posts using existing content (from article directories or other websites from your niche)?
    And it does it very well. The new articles are high quality
    and pass the copyscape test. You should try miftolo’s tools

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar