Kaks lolli välismaalast ja üks Baruto

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Kaido Höövelson on nimi. Ja Baruto tähendab midagi sellist nagu “Mees Baltikumist” Võtsin osa konkursist, mille eesmärk oli barutole põll disainida. Siuke spetsiaalne tseremoniaalne maadlemise põll or smth.
    Ja ta on sumode yleilmses turniiris juba kolmas! Võin siin eksida aga guugelda järgi. Yhesõnaga Meie mees Jaapanis 🙂

  2. Eestlased teevad jah miskipärast Jaapani spordialades ilma… Rendžu maailmameister olevat ka eestlane, kõigi jaapanlaste suureks pahameeleks, siin ei tea teda aga keegi (näe, isegi nimi ei tule meelde).
    Jaapanlased käisid vist hiljuti Barutost tema kodukohas dokfilmi tegemas.

  3. jube higine on see baruto koguaeg kui telkus näitab. aa no suur mees tõesti. ma ükskord nägin teda ühes toidupoes (vist). mul jäi lausa kael valusaks kui üritasin tema silmi üles leida. (ja ma pole mitte lühike naisterahvas). aa muidu tubli ees. lennutab neid jaapanlasi seitsme ilmakaare suunas

  4. Mu Jaapanis elavad tuttavad (eestlane ja jaapanlane) olid saanud kogemata piletid üleeilsele Baruto matshile. Said sealt võimsa elamuse. Tänaseks ei õnnestunud piletit saada, sumo-hall oli välja müüdud.
    Ise läheks ka vaatama, kui elaks Tokios.

  5. huvitav, mina kogu aeg mõtlesin, et Baruto on jaapani kirjapilt sõnast ‘brutal’. ma ei tea, miks ma nii arvasin. aga mine tea.

  6. Baruto on tõepoolest tegija, Jaapanis muidugi ilmselt enam kui kodumaal. Aga see annab jälle võimaluse ennast harida. Mul on küll tõsine plaan see sumo-värgindus vähemalt algelisel tasemel selgeks teha, noh et millised võistlused, millised võtted, kuidas edetabelid jne. Eneseharimise mõttes. Olen matshid ka ühe silmaga üle vaadanud, Baruto omad siis. Ülejäänute jaoks pole küll mahti, st et eestis ei ole nii lihtne sellist ühte kohta leida, kus see kõik vaadatav oleks. Ehkki asjatundjaid on siin tuleb välja kah, matshe jälgitakse idevalt ja kommenteeritakse.

    Aga Baruto isikust on eesti ajakirjanduses küll vist juba piisavalt kirjutatud, et tast mingi pilt võiks tekkida. Nii naistest kui judost, mille kaudu ta sinnani üldse jõudis.

    Jääb üle seda jaapanlaste filmi kah vaadata. Ja olen väga kade nende peale, kes koha peal vaatamas said käia, Kaido ise oli ka meeldivalt üllatatud kui ühel hetkel rahva seas eesti lippudega lehvitati. Annab kohe nagu öeldakse teise maigu võistlejale.

  7. Kes tahab sumost kiiret ja suht head pilti saada võiks sirvida Delfi suht asjalikke kommentaare. Kas just kõik 3700 suudab läbi vaadata aga…

    PS kahju, et täna kaotus tuli 🙁 Kuid siiski suurepärane esitus meie mehelt sellel turniiril!

  8. Baruto on juba pikka aega väga tubli esineja olnud.. lihtsalt inimesed kes sporti ei jälgi eit eagi seda.. enne kui asi läeb niikaugele et mees maailma tippu jõuab..

  9. Jah, vahetult pärast selle postituse kirjutamist nägin teda esilehekülgedel ka. Aga sporti ma tõesti eriti ei loe (v-a suured rahvuslikud sündmused nagu Shmigun jt)
    On ütlus: “Me kõik oleme täielikud võhikud… ainult erinevatel elualadel.”

  10. nii see on 😀

    ja siit edasi on kegi viinud mõttearenduse: Kumb on parem, kas teada paljudest natuke või natukesest palju?

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar