Veel üks nädal mett verre voolanud

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Eppukene, mòtle ikka hoolega jàrgi ( hästi emalikult öeldud). Kindlasti on Justini emal see plaan just nimelt selleks, et teid enda làheduses hoida. ta vist proovib kòiki vòimalusi, et te ainult Eestisse ei làheks. Samas on see täiesti mõistetav, kuid proovi ette kujutada seda priiskamist seal B&Bis. Pärast oled sa jälle netis end välja elamas ( see pole kriitika )… Ning kujuta ette tema kõrval elamist, see ei peaks raske olema… olete ju juba koos elanud. See, et ta kõrvalmajas on, on enam vähem sama. Kuid samas mõistan ma täiesti su vajadust ka lapsehoidja osas, ikka üks pereliige lähedal, kelle peale saad loota ( ja mitte ainult lapsehoidmise osas). Ma elan ka kaugel kodust, ning ämm on mul juba vana… Juba koeraga on tihti probleeme, mis veel lapsest rääkida… Seega jälle selline raske otsus, ma ei kadetse sind üldse sellistel hetkedel. Ma ise vihkan otsustamist, proovin lasta alati saatusel (ajal) otsustada…
    Ning äkki aja jooksul ka su soov kodumaale tagasi minna väheneb ( mul on aja jooksul tugevalt vähenenud), siis oleks Martale ideaalne lapsepõlv metsa sees….

  2. Aga tehke selline rohelise mõtteviisi B&B. Noh, mitte padurohelise, see hakatuseks ei müü. Aga kui aluseks võtta muusikaproageerimise võte: alguses harjutatakse inimesi lihtsamate klassikatöötlustega, sest süvamuusika on liiga keeruline ja igav. Aga töötlustest saab samm-sammult edasi liikuda…

    Aga pakkudes “organic food only”, tehes asju loodusmaterjalidest, sorteerides prügi ja isiklikult suhtudes oma külalistesse võib ju ka teistest eristuda ning hästi müüa ja samal ajal oma põhimõtteid reklaamida.

    Ja sinul oleks ämma-äiaga ühine projekt ajada 🙂 Siis nad võtavad teid ka äkki rohkem partneritena ja vähem lastena?

    Hoian pöialt. Mulle tundub, et sulle meeldib see koht 🙂

  3. Mul on just see mõte, mis Tatsutahime ütleb. Et kui… siis on minu kõige suurem plaan, et teeme orgaanilise ja ökoBB. Ma muidugi juba vaatasin järgi, et sealkandis sellist ei ole. Ja et siis saaks end panda palju rohkematele veebilehekülgedele – mitte ainult BB omadele (mis on enamuses nagunii tasulised), vaid ka igasugustesse ökoteemadesse (mida on ka tasuta).
    Kui ämmaga arutasime teoreetiliselt, siis tema oli nõus. Samas, mõni aeg hilhjem mainis, et tuleb bassein ehitada. Mina: aga milleks? Seal on ju mingi jõeke, seda saab paisutada kahe tammiga ja saab teha ujumiseks järve? Seletasin, et kui sa tahad saada ökoinimesi, siis nad ei tulegi, kui sul bassein on.
    Ja päikesekütuse peale mõtlesin ka… Päikest on Pennsylvanias nii palju. Seal on suviti vastikult, kohutavalt palav! Mu PA-s elav eestlasest sõbranna Tiina enamvähem vihkab sealset suve…

    Aga meie plaan osa oleks olla juuni, juuli, august edaspidi Eestis (mis ajaks ämm peaks minu asemel kedagi teist appi leidma).

    No eks näis. Läheme selle nädala lõpus seda kohta lõpuks oma ihusilmaga vaatama.

  4. Ja muide, meie praegune eluviis on nii ebaroheline. Sest ämm-äi ootavad meid kogu aeg endale külla, saame minna nädalavahetustel ja see tähendab autoga liikluses kinni istumist. Mis on julm kogemus nii füüsiliselt kui vaimselt.

  5. hmmm….ämma-äiaga äri ajamine kui põhimõtted ja arusaamad nii erinevad võib üsnagi keeruliseks osutuda ning mis neile alguses vastuvõetav tundub pole seda hiljem mitte. Millegipärast usun, et kui su ämm on otsustanud basseini sinna teha siis nii see ka juhtub…

  6. Pingback-viide: car loan
  7. Pingback-viide: acne treatment

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar