Teade järjejutu kohta

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. USA idarannikut on tabanud kuumalaine
    09:42 2.8.6.
    USA idarannikut on tabanud kuumalaine, mille tõttu New Yorgi linnapea Michael Bloomberg on kuulutanud välja eriolukorra.”Väljas on haletsusväärselt palav ja kõigile raske,” vahendas Reuters Bloombergi sõnu. “See on väga ohtlik kuumalaine. See on palju enamat kui lihtsalt ebamugav, see võib olla tõeliselt eluohtlik.”
    Kuumalaine tõttu on elektritarbimine New Yorgis jõudnud uue rekordtasemeni. Teisipäeval tõusis New Yorgis, Philadelphias ja Washingtonis temperatuur 38 kraadini ning kolmapäevaks prognoositakse veelgi kuumemat ilma. New Yorgis võib temperatuur tõusta siis kuni 46 soojakraadini.
    “Kui inimesed ei võta kasutusele ettevaatusabinõusid, võib oodata märkimisväärset hulka surmajuhtumeid,” ütles meteoroloog Gary Conte. Tema sõnul pole New Yorgis seesugust kuumalainet olnud alates 1999. aasta juulist, mil temeperatuurid tõusid umbes sama kõrgele nagu praegu ning siis suri kuuma tõttu New Yorgi linnas ja New Jerseys 43 inimest.
    Üle kogu riigi USA idarannikule liikunud kuumus põhjustas juba lääneranniku osariigis Californias 136 inimese surma ja mitmeid elektrikatkestusi. (Nii kirjutab mu tänahommikune hot. teadetetahvel.)
    Püha taevas!!!
    Aga vaatamata sellele oli Su artikkel Elvis Preslyst Eesti Naise augustinumbris suurepäraselt kirjutatud.

  2. Tänu järjejutu mitteilmumisele on kased ootamatult kollaseks läinud, ilm pilves ja sooja ainult 22 kraadi. Koer on halliks läinud ja kaevud kuivanud. Kuhu see kqlbab?

  3. Inga. saadan sulle Elviseloo; ja ilmselt läheb see netti ka üles.

    Kuumalainest. Kopin kiirelt siia ühe maili, sest just tokisisin. Kardan, et ntt läheb jälle ära, sestap kiirelt –

    siin on kuumalaine (kuni 46 kraadi celsisuse järgi, uskumatult vastik) Mitte ainult et mõte ei tööta, aga ka juhtmed kärssavad ja nett oli täna hommikul kogu Brooklynis ära seetõttu… Siis tuli tagasi, läks ära, ja on jälle tagasi. /–/
    ok, ma rohkem ei pajata, äkki läheb vahepeal net jälle ära… või elekter.- Queensis oli ju mõni koht ilma elektrita kaks nädalat! Kui oli eelmine kuumalaine. Vaata, http://www.reeede.blogspot.com kirjutas sellest. Siin on ju nii suur elektritarbimine, hullud ameeriklased, ja fakt on see, et juhtmed ei tule järgi.

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar