Miks on sügis hea

– Sest siis on see lõhn – uue aasta ja lootuse lõhn. Koolidesse minemise aeg.

– Sest “Meeleheitel koduperenaised” hakkab jälle. Ja “Lost” teine hooaeg tuleb DVDna välja, ja teles hakkab kolmas hooaeg.

– Sest Marta hakkab neli korda nädalas käima ühes sõimerühmas ja ma saan iga päev aega enda (st kirjutamise) jaoks.

– Sest enam pole liiga palav. Särk ei jää enam ihu külge kinni, kui õue jalutama lähed.

– Sest me läheme viinamarjaistandusse päevaks marju noppima. Ja Bostonisse läheme ka. 

– Ja siis on varsti jõuluhõng… Minu arust on New York kõige erilisem ikkagi enne jõule.

…Niisugused mõtted, samal ajal kui hiljuti koorunud ritsikate armee akna taga pargis röögib. On suve lõpp.

9 mõtet “Miks on sügis hea

 1. Inga

  Tehke hiiglapalju pilte, nii Bostonist kui ka viinamarjaistandusest. Hangi endale ka puuvillased kindad kui viinamarju korjama lähed. Ma ei tea, kas see oleneb sordist ka, kuidas neid korjatakse, aga aiakäärid kipuvad peopesa villi ajama, ja kriibu-kraabu on need põõsad ka.
  Olin Krimmis õpetaja ja muidugi alguses oli kole eksootiline kui seal lapsed kartulipõllu asemel viinamarju korjama saadeti, aga tegelikult on see raske töö.
  Kirjuta kindlasti muljeid!

 2. kah epp

  sügis on minu lemmik – hingamine on kõrgtasemel ja sel ajal saan kõigest ümbritsevast energiat. vastik higine ja rammestav palavus on läinud. õhk on karge. super!!!

 3. daki

  Jah, sügis! Ma olen seda niiiiii kaua oodanud, tundub… Täpselt aasta aega ilmselt. Ja siis ongi hallad ja hommikuti porilombid jäätunud ja siis tuleb juba esimest lund ja siis on jõulud… ja siis on sünnipäev ja puhkuse saan võib-olla võtta ja amsterdamni lennata või kuhugi, ja siis ongi kevad! Ja siis, kahjuks, on jälle nõmesuvi. (Ma ei saa teha midagi noh. Ma olen teiste aastaaegade inimene.)

 4. Liis

  Koolilastele on sügis aga õudusunenägu. Hea sõber suvi saab selleks korraks jälle läbi ja peab taas sinna koolimajja tagasi minema. Veel üks aasta seal ja siis tuleb uuesti suvi.

  Kahju, et Eestis alles Losti teine hooaeg hakkab, see on tõesti väärt sari. Samuti koduperenaised.
  Tegelt on nii, et ma tahan ka New Yorki. Olen juba ammu sellest unistanud :). Kunagi lähen kindlasti, vähemalt korraks 🙂

 5. Eppppp Postituse autor

  Mulle meeldis ALATI septembris kooli minna, ka siis, kui ma koolilaps olin. See augusti lõpu kooliasjade ostmise aeg ja ärevus hinges, uue algus…

  Teine asi, et koolis käia alati ei viitsinud… näiteks novembris vihmade ajal, kui tahaks koju jääda ja teki all raamatuid lugeda.

  Ma vist läksin omal ajal magistratuuri ka eelkõige selle shoki pärast, et kuidas nii, kas enam ei saagi sügisel kooli minna! Ja kui sisse sain, küll tõmbasin mõnuga ninasõõrmetesse seda auditooriumilõhna jälle 😉

 6. luize

  mina läheksin nüüd kah hea meelega kooli. selle asemel et minna tööle. aga ei tea, kaua ma viitsiks seal käia.

  ja praeguse sügise, sellise mõnusa vihvasabina ja kergelt niiskete päevade vasta pole vist kellelgi midagi. oodake kuni november kätte jõuab ja peab mudas limpama. ma tahaks inimest näha, kellele see niiväga meeldib.

 7. luize

  elan täitsa tavaliselt linnas. kahjuks ei tähenda see seda. et sügisel suure vihmaga muda ei teki. juba hakkabki tekkima.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.