Amishimaa koolitulistamisest ka paar sõna

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Ausalt öeldes ma ka ei saa aru, miks niimoodi tulistatakse? Selle mehe puhul jäi ju õhku veel mingi vihje kunagi toimunule. Aga kas keegi on USA-s sellest ka kirjutand, et kuidas olukord jälle normaalseks muuta. Ntx mul enesel puudub igasugune idee. Relvad konfiskeerida? Võimatu.

  2. Ongi võimatu. Selleks oleks vaja konstitutsiooni muuta.

    Vihje toimunule. Räägitakse, et sel mehel oli ilmselt mingi lapsepõlvetrauma, aga et see on privaatinfo (hetkel… kui mõni meediakanal juba vahepeal pole välja uurinud, mis see oli).

  3. cnn ytleb, et see mees oli pedofiil ka.
    aga sellel nadalal on uudistes olnud vahemalt 3 koolitulistamist. yks oli see kus pantvangi votja yhe tydruku maha lasi ja yhte ei suudagi enam meenutada.
    igatahes pannakse paljudesse koolidesse ustele metallidetektorid ja turvamehed. yhes Miami koolis hakati uksel isegi koolikotte labi otsima, aga selle vastu hakkasid vanemad protestima ja ma ei tea mis sellest lopuks sai. igatahes Miami uudised on alati masendavad, iga teine uudis on mingi tulistamise kohta.

  4. Kuidagi häbi on selliseid uudiseid lugeda, selline tunne tuleb, et tahaks amishite ees vabandada.

    Tsiteerides Ellen DeGeneres’i “we are so much smarter now, eating live bugs and marrying strangers for money”.

  5. vahest juhtudes teleka kanaleid vaadates ei jõua ära imestada milline vägivald vaatab filmides vastu. Mina ei alahindaks seda massimeedia fenomeeni, kui juba väikelapse eas näed multikast, et kellegi löömisest ei juhtu midagi halba, pigem on see normaalne protsess. Ning statistiliselt ei saa välistada, et sellise suure rahva arvu juures paar maniakki ikka leidub. Omakorda jõuab see uudistesse, tehes surematuks selliste tegude sooritajad. Mäletan siia maani seda masendust, mis sain esimene kord USA-sse sattudes teleka uudiseid vaadates. Ei ühtegi positiivset uudist, ainult negatiivsed lood. Mäletan seda tolleaegset mõtet, et saan aru, miks sellised koolitulistamised toimuvad. Kurb aga karm

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar