Juudimuuseumis ja boheemlaste mänguväljakul

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Epuke, see kuidas te lõpuks hilinete, meenutab korduvaid lugusid teemal Armas Ämm. Kuis ka tema koos armsa äiaga kunagi õigeks ajaks kohale ei jõua.

    Kas Sinust hakkab tasapisi itaallanna saama?:)

    Mänguväljakute ülevaade oli perfekto. Üldse üle tüki aja uno perfekto skribiooni del la vita amerkaano medi italiaano estnikolt. (täiuslik kirjatükk ameerika itaalia elust eestlannast pooolt:)

    Musi musi

  2. Ja juudid tõesti hoolitsevad laste eest. Vaimselt, hingeliselt, mahanduslikult (pärandi mõttes). On see osa nende kestmajäämise saladusest?

  3. See kolmveerand tundi liikluses paigal seismist – see on umbes nagu tipptunnil Tallinnas Liivalaia tänavas. Tõsi, mitte iga päev, aga pahatihti kulub Pärnu mnt-lt kuni Tartu mnt ristini selle (no mis ta on paar kilommetrit ehk) läbimiseks 45 minutit. Olemegi Ameerikale järgi jõudnud:)

  4. Andry,
    “una scrittura perfetta della vita italiana americana da estone” peaks pigem olema. Artiklid ja eessõnad liituvad, “vita” on naissoost sõna ja “scrittura” (eeldan, et pidasid silmas seda) on ka naissoost sõna.

    Aga minul oli ka Ianist kahju. Miks te talle kohe ei helistanud kui plaanid muutusid?

  5. Minul ka on Ianist kahju, aga me ei leppinudki temaga mingit kellaaega kokku. Telefonikõne oli eelmisel õhtul umbes selline (kuulsin kõrvalt): “Oled vist homme kodus? Me mõtlesime, et tuleks õige Hobokenist läbi. Kui juba kohale hakkame jõudma, siis helistame.” Nii et ei olnudki mingit kellaaega. Nautisime pühapäeva, aga ei osanud arvestada autoummikuga (ummikutest hoidumise kellaajad on siin omaette teadusharu, ilmselt see on nüüd ka Tallinnas arenemas).

  6. tallinna liiklus oli kole septembri alguses. 1 sept, kui lapsed kooli tulid, tekkisid ummikud päevapealt! aga praegu läheb iga päevaga paremaks. ma sõidan kella 9 paiku kadriorust akadeemia teele (läbi kogu linna – gonsiori liivalaia taksopargi_risti mustamäe lõppu) umbes 20 minutiga.

    millistel rahvastel veel NYC-is oma muuseumid on?

  7. to tatsutahime

    Olen hirmus tänulik tasuta itaalia keele tunni eest. Ma kirjutasin enese väljamõeldut, uvitav, et keski aru sai midagigigi

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar