2006 on hea aasta

Mõtlesin, mida ma kirjutasin jaanuaris oma uue aasta resolutsiooniks?

Ja täielik üllatus tabas mind. Kõik on täide läinud?!

Tahtsin ilukirjandust kirjutada – selle kuu lõpus tuleb Dakiga romaan välja ja uuel aastal tuleb veel vähemasti kaks lasteraamatut ja vähemalt üks jutukogu täiskasvanutele.

Tahtsin end keskkonna alal harida – ja kirjutasingi Rohelisese Väravasse jutte, mis harisid ennast ja teisigi, ja nüüd tuleb neistki oma raamat välja.

Ma isegi ei plaaninud ju nii palju!

Justin plaanis hakata vähemalt kuus korra New Yorgis või mujal esinema hakata – viimasel ajal on tal mängud juba igal nädalal.

Veel plaanis ta end Eesti alal edasi harida – nüüd on ta Eesti-blogi popp kui ponks ja talt on tellitud poliitilisi ülevaateid välis-Eesti lehtedele nii Kanadas kui USAs. Ja on ka enamvähem kindel, et ta läheb magistrantuuri baltic studies alal.

Kah rohkem, kui ta plaanis!

Poliitilisel hipodroomil on 2006. aastal just need hobused võitnud, kellele meie pöidlaid oleme pidanud, mõnda isegi natuke rahaga toetanud.

Eestis T.H.Ilves. USAs siis… Eilne öö ja tänane hommik on olnud rõõmsad. Ometi kord jõudsid mu abikaasa silmad selle ära näha, et demokraadid jälle Senatis juhivad. Ja paha unenägu viimastest, st presidendivalimistest vajub unustusse. Isegi Iraagi sõda (või okupatsioon, või vägede kohalolu, misiganes nimega seda seal nimetada) saab varsti ehk otsa – Iraagis toimuva kriitika oli demokraatide seekordne lipukiri, mis ka toimis. “Its a mess and we have to get out of there!” Yes.

Loodetavasti tuleb 2007 kah kõikide soovide täitumise aasta 😉 Peab ainult mõtlema, mida soovida.

2 mõtet “2006 on hea aasta

 1. daki

  Mina vaatan oma eelmise aasta resolutsiooni üle detsembris. Nii olen juba aastaid teinud. (Kirjutan seda ühte kindlasse märkmikusse käsitsi ja see on ülisalajane.)

  Aga meeles on vähemalt üks asi, mis sinna kirja sai ja mis on täide läinud. Lõpuks ometi on kaalunumber hakanud vähenema, nii et sinna saab linnukese kirja. Jah, eks ta mõneti natuke tobe ja pealiskaudne “naiselik” asi ole, aga see ikka vaevas mind rohkem, kui endalegi tunnistasin.

  Seda, kas kirjandusasju üldse loota ja kirja panna julgesin, ei mäleta hetkel. Eks ma üllatan end siis detsembris.

  Ja mul on hea meel, et sul on olnud hea aasta.

  Oh, just meenus üks asi, mis on ka “plaanikohaselt läinud” – lõpuks ometi on mu elus armastus. Vot see on asi, mida ma salaja lootsin, aga ega seda plaanimajandusega saa endale tekitada. Ju oli õige aeg lõpuks käes.

 2. leenu

  Epp, teemaväliselt, kas oled märganud, et välja on kuulutatud uus stipendiumikonkurss välismaallastele, kes tahavad Eestis Eesti asja uurida. Mõeldud kraadiõppuritele (magistrandid-doktorandid). Täpselt Justini jaoks. Küllap Sa tead, aga ma lihtsalt igaks juhuks…. Postimehest üleeile lugesin.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.