Otsin tööd-lasteaiakohta-kodu ;)

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Mina tõlgin Tartust büroole, mis asub suuremalt jaolt Tallinnas… kui sa tõlkida oskad, siis seda tööd jagub päris kenasti.
    Päris töölepinguga töökohti pidi täänpä liikuma küll, aga Tartu palgad on muidugi mõnevõrra väiksemad kui Tallinnas, nii et kui palju tahtma hakata, võib raskeks minna. Mul on jäänud mulje, et viis tuhat kuus on juba kõva sõna… a võibolla on asi lihtsalt minu ringkonnas. Lohutav on nende võimaluste juures see, et viie tuhandega ongi juba raske rikkuri tunne.

  2. JUHTI Tartu kontaktikeskusesse,

    kes vastutab kontaktikeskuse inimeste arendamise, töö korraldamise ja teeninduskvaliteedi eest grupi poolt osutatavate teenuste osas.

    Tulevaselt juhilt ootame:

    tahet olla inimeste juht ja juhendaja
    iseseisvust
    koostöövalmidust
    positiivsust
    ärilist mõtlemist ja kliendikesksust
    eesti, vene ja inglise keele oskust
    teadmisi IT ja telekommunikatsiooni valdkonnast
    Kasuks tuleb:

    IT- ja telekommunikatsioonialane haridus või töökogemus
    inimeste juhtimise kogemus
    Omalt poolt pakume:

    poole meeskonna komplekteerimisvõimalust
    põnevat tööd inimestega teenindusvaldkonnas
    Elion on Eesti suurim telekommunikatsiooni- ja IT-ettevõte, mis pakub inimestele paremaid võimalusi suhtlemiseks. Me väärtustame oma igapäevatöös kaasaegsust, eestimaisust, kliendikesksust ja usaldusväärsust.

    Konkursi tähtaeg: 20.11.2006
    Töö asukoht: Tartu
    CV ja avaldus saata: irene.metsis@elion.ee märksõnaga ”tartu”

  3. see lasteaiakohtade vahetus vist jah nii lihtsalt ei käi. ja tallinnas on tegelt sama suur trall nende kohtadega, isegi suurem veel, sest linn on ju suurem, ühest otsast teise on keerulisem last tassida.
    aga see tõlkimise-asi võiks isegi olla lahendus. mõtle sellele.

  4. Merle, suur aitäh selle info eest, ma kustutan su kommentaari ära (äkki on neid meiesuguseid lugemas veel palju ja kõik tormaks selle variandi poole)…

    Mul on nii kahju, et Eestis see lasteaiakoht niisugune “defitsiit” on. Tallinnas on meil koht olemas, sest panin Marta järjekorda esimese jalutuskäigu ajal, kui sünnitusmajast välja saime. Aga kas inimesed on lasteaiakohtade tõttu nüüd sunnismaised? (Retooriline küsimus)

  5. Kallis Epp!
    Mine ikka Tallinnasse! Mina olen tartlane ja põen selles konnatiigis hullusti. Olen seotud ülikooliga, mis võiks ju nagu mingi + olla, aga ei ole. Otsin Tallinnasse mineku võimalusi, eriti neid pole.

  6. Mul pole konnatiigi vastu midagi. Ma elan siin New Yorgi äärealal ka kohas, mis manhattanlaste meelest on konnatiik. Lapsed mängivad majade ees tänaval ja on mõnus väikelinna tunne.
    Muide, mulle meeldib Tallinn ka. Kui poleks perekonda Tartus, siis oleks 50-50.

  7. Elame Tartus, aga elukaaslane töötab nii Tallinnas asuvas tõlkebüroos kui ka ühes ajakirjade kirjastuses, tõlkebüroo töö teeb täielikult kodust, kirjastuse töö pärast (kahte ajakirja toimetab), käib kaks korda kuus üheks päevaks Tallinnas. Lisaks sellele teeb praegu eksternina eeldusaineid magistratuuri minekuks ja järgmisel aastal peaks siis teoreetiliselt oma kahe töökoha kõrvalt veel magistratuuris õppima ka asuma. Ühe aasta, baka lõpus, juba käis samamoodi tööl, et kool ja kaks kohta, ja sai suurepäraselt hakkama.
    Ilma koolita on veelgi lihtsam ja Tartus elada ning Tallinnas tööl olla pole mingi probleem : )
    Astu julgelt see samm, ära muretse, eemalt nagunii asju väga ette ära korraldada ei saa, küll kohapeal hakkab paika loksuma 😉

  8. Epp! Mine just Tartusse! Eestis on nii palju toredaid linnu, ja viimasel ajal on nad läinud üha toredamaks. Ei ole nii, nagu arvude järgi tundub – et Tallinn on A ja O. Ja mis vahemaad need meil on – paarsada kilomeetrit?! Internetiajastul?! Ning NB! Ikka tasub minna sinna, kus on inimene, kes ootab. Ja õde ju ootab! Mina küll usun, et niisugused otsused – kui need ei tähenda mingit totaalset enda ja oma huvide ärasalgamist – on parimad otsused. Ehk ikka saab ka lasteaiakoha korda jne, jne.

  9. Mind ajab alati keema jututeema a’la konnatiik ja kõik Tallinna. Mina ise elan väga väikeses kohas, pole isegi linn. Osa ajast töötan Rakveres. Ja ei midagi hullu, täitsa elan. Soovitan soojalt väljaspoole Tallinna elama asuda.

  10. Mina ka Rakveres töötan, sest tööle ei armasta ma sõita.
    Tallinas saaks pappi rohkem, papp see kuluks sõidu pääle.
    Pere ka mul siin.

    Tegelikult, ega sa ei saa kelleltki nõu. Iga inimene elab oma tarkusekompassi järele, teise oma ei pruugi passida.

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar