Kas keegi soovib vahetada Tartu lasteaiakoha Tallinna lasteaiakoha vastu? ;)

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Arkadi muidugi rokib rohkem kui sajaga, a kui veits asjalikku panna, Te siis olete otsustanud ära. Tartusse?
    Hea valik. Tallinn on kohati ikka vaimuhaigla küll, ja peale Njuu Jooki mõjub Tartu väääääääääääääääääga eriliselt.

  2. Andry, see pole üldse ette aimatav, kuidas linn mõjub või ei mõju 🙂 Mina elasin Eestis 18 aastat väikelinnas (Eestis on ju 2000 elanikuga asulad ka linnad), siis 15 aastat päris metsas (lähim väikelinn 17 km ja Pärnu 60 km kaugusel, ülejäänud linnad veel kaugemal). Päris metsast soovitas üks tuttav mul ära kolida, et kaua sa seal kolkas vahid, mine Tallinna. Ma ei julgenud Tallinna minna. Suur linn ju.
    Siis juhtus nii, et kolisin hoopis New Yorki, tehes paariaastase vahepeatuse Pärnus. Ja pole see Njuu Jook mind siiani veel ehmatanud. Ikka ootan, et ehmataks, aga ei miskit 🙂

  3. ma jääks tartus vaimu haigeks – mere puudus kummitaks. terve elu on merest 500, max 1000m kaugusel elatud. vahepeal veetsin paar kuud tartus, kurk ja nina olid kuivusest haiged (vöörutusnähud vist).

  4. to siiri

    Njuu Jook uurib sind, varsti saabub Hongkongist hr King Kong. Siis sa alles näed.

    Tegelt muidugi õigus, ühegi inimese elus ei kehti teise inimese elu valemid mõõtkavas 1:1. Seepärast elu mõnus ja põnev ongi, kuidex. Ex:D

  5. A Epp, mis sa siin Tartus tegema hakkad? Laisklemiseks ja logelemiseks on see linn väga hea, millegi tegemiseks vägagi problemaatiline. Sest nagu Rein Pakk ütles: “Tartlased võivad rääkida ilusti aga nad sindrid ei tee mitte midagi.”

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar