10 arvamust “Üks teade ja kaks reklaami” kohta

  1. Tubli! Kustuta ära jah. Las sõimavad mujal. Ma ei käi ajalehtedes lugemas ja ei taha ka, et nad siia tulevad oma tigedat tarkust laotama.
    Kena päeva (või mis teil seal on… meil on ööööö),

  2. Tahan ka kindlasti kuulata. Mulle meeldivad väga Neeme Raua vestlused erinevate inimestega. Eppu pole ma veel kuulnud. Edu teile mõlemale!

  3. Triin – Neeme Raud just teatas, et see saade oli valitud aasta parimate keskööprogrammide hulka ja läheb nüüd aasta lõpus kohe kordusse. Pidi olema 20 detsembri päeval, aga kellaaega ma ei tea. Kui saan teada, panen ilmselt uue postituse. Ja sa võid ise otsida, võibolla on kusagil saatekava?

  4. Malle Peeterson kannab nüüd nime Malle Sarv ja elab Belgias edasi. Otsi Googlist. Seal on ta kontaktid olemas.

  5. abivalmis Alice’ile: olen tõesti veel elus! Ja minulgi on vahel seda blogi jälgiv sõber olemas. Ainult ilmselt on Epul ununenud sõpruskonnale teatada, et minu võlg talle sai tasutud (koos pangateenistuja arvutatud protsentidega) juba paar aastat tagasi. Niisiis saate oma energia mujale suunata 🙂 Päikest teile kõigile!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.