Veidi salatirohelist

Seoses vastikult külma ilmaga otsustasin blogi kujunduse veidi soojemaks muuta… selle kujunduse nimi on “troopikatuul”. Arhiiv ja blogroll ja kategooriad on nüüd kusagil allpool.

Peaks risti seina peale tegema – blogikommentaator Andry sai maha oma esimese blogipostitusega, seda saab lugeda www.euroopa.wordpress.com 😉

Muide, selle Euroopa blogi käimalükkamisega oli seotud ka mu eilne kriis otsapidi. Ma ei saanud aru – üks otsustaja inimene rääkis mulle, et vaja oleks rohkem poliitikat, teine jälle, et just inimlikkust ja lihtsust on vaja. Lõpuks jäi nii, et… et lihtsalt teha ja vaadata, kuhu kulgeb. Kuniks jutt käib Euroopast ja toob Euroopa lugejale lähemale, ei saa midagi valesti minna.

Ahjaa. Enne sattusin korra teleka ette ja sain teada kaks asja. FBI olevat väga ebaprofessionaalne võitlemaks terroristidega ning kinnisvarakriis USAs alles võtab hoogu ja ennustatakse laiemat majanduskriisi, sest kinnisvaraga seotud inimesed kaotavad töökohti, lisaks veel üldisem naftatoodete ja maagaasi hinnatõus jne.

…Vaat siis teeks tõesti risti seina peale, kui teleka ette sattudes midagi positiivset kuuleks.

20 mõtet “Veidi salatirohelist

 1. Eppppp Postituse autor

  ..Juba sain ise pihta, et kategooriad ja blogroll on täiesti nähtaval siin kõrval, kui postitus lahti on. vaid avaküljel on nad kusagil väga all.

  Aga kinnisvarakriisi teemast kantuna kirjutasin Euroopa blogisse just. http://www.euroopa.wordpress.com

  Nii et nüüd olen ka mina natuke seda “pattu” enda peale võtnud, Eesti kinnisvarakriisi lähemale toonud. Ise üritan oma Kalamaja korterit müüa?!
  Aga teate. Meil on ju tegelikult hea meel, kui keegi meie armast korterit ära ei osta. Siis jääb lihtsalt maal isakodu teine korrus välja ehitamata, vähemalt mitte nii suurejooneliselt, kui praegu plaanime. Aga jääb alles meie Katuse-Karlssoni korter.
  Nii et ma arvan, et olen kinnisvaraturu suhtes jätkuvalt neutraalne ;)Tuleb, mis tuleb. Aga USAs on igatahes kriis käes.

 2. pilleriin

  ee.. minu meelest on pealehel lihtsalt paigast ära paigutus. mingi veeru laius on nagu puus.
  ja noh, minu maitse pole just lilla + roheline (ää.. ja see kributaust hakkab pikemal viibimisel silmadele pettekaid tegema). aga tore on see, et pole enam mingi wp default ja igatahes on rõõmsama ilmega.

 3. pilleriin

  ee.. proovi sellist asja, võta lahti selle kujunduse .css file ja otsi selline koht nagu:

  #rap {
  width: 772px;

  ning asenda 772 seal 787-ga. mul jäi praegu unisena mulje, et seal on puhtalt matemaatiline viga sees. pikalt polnud aega uurida, aga testida võib ju.

 4. Mari-Leen

  mulle meeldib uus kujundus, mõnusalt värske ja kirev ja just selline, ma ei tea, kas ma saaksin öelda sinulik, aga selle blogilik 🙂

 5. Mutt

  Kena kujundus, aga kas asi minu brauseris või ongi kommentaaride font nii pisike, et peab kõvasti silmi pingutama, et lugeda näeks? Ja see blogi pealkiri on ka kuidagi pisikeselt kirjas, esimesel vaatamisel ei märganudki seda…

 6. Mutt

  Ning tõsi ta on… see roheline mummuline taust hakkab pikemal lugemisel silmadele. Aga ma olengi selline, keda igast visuaalsed vidinad kipuvad häirima… enda blogi on mul ka suhteliselt värvitu.

 7. Sirje

  Meile Tallinna lubati täna 11 kraadi sooja! Varsti tulevad siin puudele sedavärvi uued lehed, nagu su blogi 🙂

 8. Ruth

  Mutt, tõsi ta on, kui varem pidin 2 korda ctrl+ vajutama, kommentaaride norm nägemiseks, siis nüüd 3 korda.(kasutan mozilla firefox) IE puhul peaks aitama View->Text Size->Larger

 9. BC

  sul jah vaid esilehel miskine kujunduse/matemaatika viga sees.. sest sissekande alamlehel on kõik broo..

  ilusama ja rõõmsam on see sul igatahes küll.. 😀

 10. Elina

  Väga mõnus kujundus! Kuigi ka mul on kiri tunduvalt väiksem ja kehvemini loetavam, ent saab hakkama.
  Aga kriis Ameerikas: loodan, et see sunnib neil mõistuse ükskord pähe võtma, vähem kulutama jne.

 11. Eppppp

  Huvitav, kas seda kommentaariumi kirja mina kuidagi suuremaks ei saa teha?
  Minu arust on põhitekst täiesti loetav, aga kommentaarid jäävad väiksemas kirjas.
  Ja Pilleriinu nõuannet(aga see käis vist veeru laiuse kohta) proovin.

 12. Eppppp Postituse autor

  Hetkel ärge võtke midagi tõsiselt ja ärge nurisege, ma lihtsalt PROOVIN. Võibolla on hetkeks siin taevasuurused tähed…

 13. Mirri

  Mina kahjuks ei näe nii pisikest kirja lugeda. Mulle meeldis vana rohkem. Aga ma olen väga alalhoidlik. Uuendusi uuenduste pärast talun kehvasti. Näiteks poodides harumuspärase kaubapaigutuse segamini paiskamine teeb mu kurjaks. Ka ei meeldi mulle see ajalehtede võrguväljaannete kujunduste tõmblemine. Aga mina pole muidugi siin blogis muud kui kontvööras ja mul ei tule pähe arvata, et minu järgi peaks keegi tantsima. Ma lihtsalt arvasin… Tegelt on see valitud roheline küll ilus aga kiri… :).

 14. Pingback: american girl

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.