Blogisse isikliku info kirjutamine…

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. OOO! Palju õnne – kohe südamest! Kaks last on lahe – ja teil ei jää vahe liiga pikaks, et ikka haakuvad. Üksikud päevad mööduvad, ilma et ma mõtleksin, et kaks last on lahe!
    Tervitades (vihmasest Eestist),

  2. palju õnne jah. ma just vaatan totaka naeratusega oma kolmekuist sõstrasilma ja usun täitsa siiralt, et lapsed on elu õied 😀

  3. Õnnitlused!!!!!! Ma juba aimasin, tegelikult, kui sa kirjutasid, et aastavahetusel napsi ei võtnud, vaid voodis lebasid. Tuli selline mõte kohe: miks ta shampust ei joo? Kas…? veel kord, õnne!

  4. Palju õnne selle blogist loetud uudise puhul!
    Kas Sa ehk oled mõelnud oma Giustinoga “inglise süsteemi” peale? S.t. kaks maimukest järjestikku väikese vahega ja siis kümmekonna aasta pärast järgmised kaks järjestikku. Kas poleks tore plaan!!

  5. Ma nüüd hommikusel pudrult tagasi 😉 Aitäh õnnitlejatele.

    Aga mis sellest töötamine versus mittetöötamine arvate?

    Heler – ma uut blogi praegu küll ei tee, küllap uue kategooria siia blogisse ja kui laps käes, eks siis näis, kas Marta peab jagama hakkama või saavad mõlemad eraldi koja. tegelikult vist koos on parem, sest teemad on ju koos (nagu Triinu kahe lapse teemalises blogis – kuidas sa neid kahte ikka eraldad).

    Kalju – mu vanus (32) on vist sellise peretüübi jaoks liiga kõrge… Ja plaanimine ei tule meil ka nagunii hästi välja 😉

  6. oi kui armas! mul kohe heldimusest silm märg 😉
    töötamise-mittetöötamise koha pealt niipalju, et kas sinusugune tegus inimene tahab edasi kodus istuda? võib-olla väike rahulik tööots (kui seda niikuinii eemalt teed) oleks hea vaheldus? aga eks lõpliku otsuse teed te ju niikuinii kodus kahekesi, mis see meie nõu siin ikka muudab. 🙂

  7. Palju õnne, mis muud. Ja küll selle töötamise-mittetöötamise liinil asjad ise paika loksuvad, nii nagu õige(m) on.

  8. Õnnitlused. On Sul sisulist vahet, kas Sa töötad või mitte? Nagunii Sa loed, mõtled, suhtled, kirjutad… Nagunii tahab keegi mõnd lugu, nagunii tellib keegi millegi toimetamise… Sa ei suutnud Eestist kaugelgi siinsest ajakirjandusest eemale jääda, saati siis veel Eestis olles.
    Pigemini on Sul valida, kas kindel töökoht või vabakutselisus:). Ja arvestades, et Justinil on kaks palka, võid Sa valida täpselt selle, kuhupoole Su süda tõmbab.

  9. palju õnne uue pereliikme puhul, aga töösse puutuvate otsuste juures kuula ennekõige oma sisetunnet. Ehk on mõtet läbi raakida vüimaliku koormuse üle.

  10. OO, see on nii lahe!!! Palju õnne teile kõigile! Mulle meeldis lapsega kodus olles pisut kodus tööd teha, see nagu hoiab ree peal. Aga nagu Lee juba kirjutas, arvata on, et sa teed midagi niikuinii :))))

  11. palju õnne! Mina ka ootan teist last ja läksin küll 4 kuuks tööle (kah ajakirjandus, kord kuus ilmuv ajakiri…), elan ka Tartus. Ei läinud niivõrd emapalga pärast, mida mu hetkel tööl käimine niikuinii ei mõjuta (sest laps sünnib juba aprillis), vaid lihtsalt tahtest natuke midagi vahepeal teha. Ehkki olen teinud ka, nt doktori lapse kõrvalt:))
    Aga minu soovitus oleks, et võiksid ju ikka Eesti naises need mõned kuud töötada. Ega ta sul ju enne spetmebrit vast ei sünni? Nii suveni tööl käia oleks ju päris mõtekas. MIna teen ka kodus lapse kõrvalt, muide, ja saan täiesti hakkama. Ehkki vahel on ikka pingeline ka…

  12. Mina ei ole tahtnud väga väikese kõrvalt töötada, ei taha seda rabistamist ja stressi. Aga rasedana on küll vist hea kui on mingi töö – saab uusi inimesi ellu ja väike paus kodusekeldustes. Kasvõi mõned kuud. Aga tõsi see on, et küll asi ise paika loksub. Põhiline kui tervis korras.
    Aga kahest lapsest kirjutamine – mul oli kuni Leena aastaseks saamiseni kaks faili ja siis märkasin, et hakkan juba copy/pastet kasutama, sest enamus asju hakkas kattuma. Kui blogi tegin, siis polnud enam juttugi laste eraldi käsitlemisest.

  13. Vahepeal saabus Eesti Naisest otsus, et nemad ikka tahaksid, et ma jätkaks, ja Justin arvas ka… ja mina mõtlesin plaanitud lugudele. Ning jätkangi siis.

  14. Nii tore, et avalikuks tegid ja palju õnne veelkord! Nüüd saad hakata kirjutama kuidas sa ennast tunned ja mis mõtted seoses rasedusega pähe tekivad.
    Naljakas, et sul uni ära läheb. Mul oli mõlema raseduse alguses selline karuoti talveuni, et heameelega oleks terved päevad maha maganud 🙂

    Martale tagantjärgi palju palju õnne! Ja teile kõikidele päikselist uut aastat! Põnev ja ilus saab see kindlasti olema.

  15. Kaks pisikest kätt pea püüdmas on päikest,
    pea algamas teed kaks jalga nii väikest.
    Jääb emale-isale mure ja ootus
    ja rõõm, mis pisarad kuivatab sootuks.

    PALJU ÕNNE EPP!

    you made my day! 🙂

  16. Palju-palju õnne ka minu poolt! Viimastel päevadel olen kuulnud juba mitme uue ilmakodaniku peatsest tulekust. Kas eestlaste iive tõesti hakkabki tõusma? Loodame! Loodame ka seda, et te neid uusi ilmakodanikke ükskord kuskile välismaale ära ei vii, vaid nendest saavad tõelised eestlased. Seal välismaal on neid inimesi niigi liiga palju. Martaga on uuel beebil piisavalt suur vahe kah, et asi ei muutuks liiga pingeliseks.

  17. Väike-Mari, ma ei teagi, mitmes nädal (seda tean küll su blogist, et sinagi ootad ;), selle matemaatikaga on segased lood ja variante on mitu, võisin käima peale jääda kas pillide võtmise ajal või vahetult pärast lõpetamist (lõpetasin iiveldusreaktsiooni tõttu, aga iiveldus ei kadunud, kuni selgus, miks) – kuupäeva saab selgeks järgmise nädala neljapäeval, kui lähen kohalikku ultrahelisse. Eks annan siis siin ka teada.

  18. Ole ikka Eesti Naises edasi! Usu, see on sinu vaimule kosutav ja tulevasele maailmakodanikule tervislik. Tean seda omast käest, sest oma mõlema lapsega olin kuni viimase hetkeni tööl. Mul oli ülikoolis kursaõde, kes läks eksamieelselt konsultatsioonilt kiirabiga sünnituslauale ja tegi viie päeva pärast edukalt eksami. Tohtrid ütlesid talle, et nüüd tuleb lapsest küll väga tark inimene, sest ema vaimne pingutus raseduse ajal tegevat lapsed targaks :).

  19. Mul on jahh,juba 17. nädal ja … kolme päevaga äkki kõht isegi ette hüpanud..
    Aga nii äge kui on keegi saatusekaaslane … selline tore ” welcome to the klaaab”

  20. Palju õnne ja jõudu! Olen Sinu blogi sage lugeja ja hakkasin ka miskipärast mõtlema, et küllap sa varsti lapseootusest teatad. Ei teagi miks selline mõte. Ise sain ka jõulu ja uue aasta vahepeal oma uuest rasedusest teada. Minu jaoks oli see aga esialgu paras shokk, kuna poeg alles 9-kuune ja rasedus tekkinud kõigist kaitsevahenditest hoolimata ning meil hoopis teised plaanid olid. Nüüdseks olen aga ka oma planeerimata raseduse üle rõõmus, kuigi mind vaevavad tohutu uni ja iiveldus. Kuidas Sul iiveldusega?
    Arvan ka et on hea mõte sul algul pisut tööd teha. Ilusat lapseootusaega Sulle!!

  21. Suurepärane!! Palju õnne! Kui mõnus on lugeda, et vähemalt kellelgi ikka hästi läheb.. ja kohe mitmel rindel. Jaksu!

  22. Uuuu, super!
    Minu tütreke on küll alles kuuekuune, aga juba igatsen uut beebit…:) Tänases Ekspressis olid uueaastalapsukeste pildid, oh kus pani südame põksuma. Kumba siis loodate, kas seekord poissi?

  23. Väga mõnus uudis, palju õnne.
    mulle meenus kohe aastavahetuse etv saade, kust n.raud väikese intervjuu sinuga tegi. mina lihtsalt vaatasin, mees istus ja vist jälgis ka. mingil ajal küsis, kle kas see on see, kelle blogi sa loed? on küll, vastasin. miks sa mulle siis seda kohe ei ütlenud, pahandas mees. üldse ei tahtnud temaga seda jagada, kuigi olen talle sinust ja su blogist rääkinud.
    aga uudis on väga väga super.

  24. Palju õnne:)) Me jõudsime teist ette veidi, teine laps sünnib märtsis. Esimene tütar on siis 2a 5k, teine ka tütar tulemas. Ise asusin uuesti servast tööle, kui vanem laps oli 3kuune, ja jätkan tasapisi siiani tänu mõistvale tööandjale ja töötan kindlasti ka pärast teise lapse sündi kodus edasi. Tegemist siis kodus arvuti taga tehtava tööga. Töö puhul ongi tähtis see, et poleks väga pingeline ja samas puuduks ka endal valus rahahäda. Need tingimused mul õnneks täidetud:)

  25. Palju palju õnne! Kogu te perel tõotab tulla huvitav uus aasta.

    Ma sünnitasin juulis imeilusa tüdruku. Eile lugesin ja vaatasin igasugu laste blogisid, jube armas ja kui ma nüüd just praegu sinu uudisest lugesin siis…. ma taha kaaaaaaaaaaaa. Muide esimene laps on 5.aastane aktivist ja peale teda tuli titeisu alles peale poisi 4. sünnipäeva. Aga peale tüdrukut olin kohe valmis.

    Kerget rasedust ja welcome to Estonia!

  26. Muidugi palju õnne!
    Näed, milleks blogimine hea on. Me kõik saame teid nii rõõmsate sündmuste puhul õnnitleda nigu naksti!

    Ja siis on tore tulla ka, kui sõbrad ootavad.

    Mulle pakuti eile kah huvitavat tööd ootamatult. Paistab, et tuleb hea aasta 🙂

  27. Muide, ma teen ka lapse kõrvalt tööd, imenatuke aga siiski. Ühest asjast ütlesin ära, see oleks tähendanud ühte tööpäeva + ettevalmistus. Nii palju aega ei tahaks ohverdada.

  28. No kuule epp. Ma ei ole üldse selle blogi püsilugeja, vahel satun siia. Aga sa oled minu arvates juba 2-l korral eelnevalt sellele vihjanud. Mitte otse aga kui liita 1+ 1 siis …

    Õnne igaljuhul. 3+1 siis?

  29. Siin on õnnitlejaid küll juba hulgim ees, aga õnne pole kunagi liiga palju – seega palju õnne teile 🙂 Head uudised teevad tuju heaks.

    On sul Eestis juba naistearst välja valitud? Rasedusega arvele võtmiseks peab vist isiklikult kohale ilmuma… Telefoni- ega kirjateel seda vist teha ei saa?

  30. ühineb õnnitlejatega.
    PS Viimases Annes oli S. Jõgeva sinu blogi kui eriti huvitava esile toonud.

    Ja üks küsimus veel
    mis su ämm ka kostab?

  31. Oiiii.. palju, palju , palju õnne:)
    Loen pidevalt Sinu blogi, aga kommenteerinud vist varem ei ole:)

    Aga praegu on mul väga, väga hea meel teie üle:)

    Tore, et kõik raja peale saab… ja Sinu “rohemeelsust” austan ja hindan ka väga.

    Toredad olete. Kõik (nüüd juba) neljakesi:)

  32. Õnnitlused õige ja ja ilusa asja juurde!
    Mu abikaasa nägi Sind eile Vana Aasta õhtu kordussaates intervjuus Neeme Rauaga. Olid olnud väga kena ja meeldiva aruka jutuga. Aga loodan Sind, Justinit ja Maratat peagi kohata Tartus.
    Ära endale ainult kolimisega liiga tee!

  33. Palju õnne, Epp!
    Loen ka pidevallt Sinu blogi ja elan teile kõigile kaasa. Eesti Naist loen ka pidevalt ja mul on teie üle väga hea meel.

  34. Palju-palju-palju õnne!!!
    Need lapse-uudised lähevad mulle kuidagi väga-väga hinge alati, ka täiesti võõraste inimeste puhul, ja võtavad suisa pisara silma.
    Ma siis nüüd tönnin siin natuke teie üliilusa uudise tähistamiseks 😛

  35. palju palju õnne!!!!!!!
    me oleme siis enam-vähem täpselt sama rasedad:P
    ma ehk natuke vähemgi, sain alles üleeile kindlalt teada:)
    minu tita sünnib siis sept esimese nädala paiku……

  36. Oioioi, vaat mis kõik juhtub kui paar päeva blogist eemal olla!

    õnnitlused kogu perele!!! ole kolimise juures ettevaatlik, eks ta ikka tekitab stressi. Põnevad ajad ootavad ees – Martaga koos uue tita ootamine on kindlasti hoopis vahvam kui ainult kahekesi Justiniga – oh seda seletamist! Ja Marta saab selle “lillede ja liblikate” süsteemi elust enesest selgeks.
    Jõudu ja jaksu!

  37. häh, palju õnne.
    häh seepärast, et ma eile just mõtlesin, et kõik juba saavad järgmise lapse ja EPP NAGUNII KA JUBA OOTAB. ja näe nii oligi. kes tahab, et ma temast järgmisena nii mõtlen?

  38. Soovin ka sulle palju palju õnne!!! Sellised ootamatud beebid ongi kõige toredam uudis… Minu tipsikegi oli samamoodi ja kuigi algul otsustasime teist planeerida 2 aastase vahega, siis nüüd muudkui lükkame edasi… aga kui ta tulla tahab, siis arvatavasti üllatab ühel heal päeval meid just samamoodi… 🙂
    Õnne ja jaksu veelkord!!!

  39. Õnne Epule-Justinile-Martale!
    Teistele titaootajatele ka!
    Noh, Maris, järgmisena mõtle siis enda peale 🙂 Äkki Leevike tahab kellegagi oma öökulle jagada…

  40. maris, mõtle minust, ma planeerida ei tahaks hästi, sest ma nõnna noor veel ja ülikool alles algusjärgus, aga kui juhtuks, siis oh seda rõõmu 😀
    olen jah, klassikaline titehaige 😉

  41. Siin niipalju õnnitlusi koos juba, aga et küll küllale liiga ei tee, ma siis õnnitlen ka:) Et tulgu siis tulevane ilmakodanik ja olgu vaba ja väärikas inimene, olgu tema eluteel palju roose, aga mitte nõnda palju okkaid. Armastatagu teda ja armastagu tema teisi.

    Ning olgu sinul temast hea meel:)

  42. Kitty, palju õnne sullegi. Ma arvan, et mul on enne tähtaeg kui sul. Ja nüüd meil saavad ühel ajal ajud väiksemaks tõmbuda 😉 (nali!)

    Maris, mina tellin, et mõtle Siirist (reeedest)… Meil siia New Yorki ka vaja toredaid eestikeelseid mängukaaslaseid.

    Nuhk Albert – Justini emal on praegu rasked ajad, loeb päevi ja tunde meie kolimiseni… Aga lapseuudise üle on tal ikka hea meel. Muidugi tekkisid kohe nime teemalised kemplemised, aga esimesel korral panime kemplemiste lõpuks ikka selle nime, mis ise Justiniga valisime, küllap seekordki läheb nii…

  43. Lugesin parasjagu Sinu blogist seda rõõmsat uudist, kui … kõrvaltoast oli kuulda Sinu häält! Seal oli ETV aastavahetuse kordussaade telekas. Vahva kokkusattumus! Nii et kui ma siis Sind vaatama läksin, siis seal Sa olidki – lapseootel Epp! Kas tookord intervjuud tehes Sa ise ka teadsid seda?
    Kahjuks ma enam ei kuulnud, millest te rääkisite, sest siis jutustas ainult veel Neeme Raud, Sina vaid seisid ja naeratasid ujedalt.
    Rõõmsat ootusaega teie perele!
    Ja Welcome to Tartu!

  44. palju õnne ema-isa-martale!
    meie ka oleme ootel 😉 hästi veidi ees küll teist – kavatseme sünnitada augusti esimestel nädalatel:)

  45. õnnitlused!!!!!
    sattusin alles eile sinu blogile ja olen kahe päevaga enam-vähem olukorra selgeks teinud.
    olen juba “tükk vana inimest” ja seepärast nõuka-aegses süsteemis nn ääremaal kasvanuna ja elanuna oli see justkui muinasjutumaailmas viibimine.
    mul on tõeliselt hea meel, et nüüd (noortel) inimestel on kõik teed lahti ja võimalused olemas.
    aitäh, et olemas olete, sina ja su pere!

  46. mõningase hilinemisega (olin kodust ja netist üle nädala eemal) saan nüüd aru, kust on saanud alguse kuulujutud minu rasedusest. mis on, kas teate, tugevalt liialdatud:) see sisselogimata rase kitty siin ei ole mina, ühesõnaga. (ja mis mõte üldse on sisselogimist sisse seada, kui ka logimata kasutajad sama nime saavad kasutada?)

    ja, Epp, ajud mitte ei tõmbu väiksemaks, vaid asendatakse pehme roosa padjaga;) aga õnne sulle igatahes.

  47. Kitty, ma itsitan siin praegu… Ju see oli keegi teine Kitty, kes siia kirjutas, aga kuulujutt läks sinu kohta liikvele 😉

    Ma võtsin selle sisselogimise maha jah. Ei oskagi seletada täpselt, miks. No mida sa selle blogipidamise kohta nii väga ikka seletada oskad… Põhjused on segased.

    Kõigile õnnitlejatele – aitäh 😉

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar