Praktilise elu seeria jätkub

Ma vaatan, et minu blogi viimase aja populaarseim kategooria on “kila-kola”.

Ühesõnaga: soovitage autojuhiga kolimisautot Tallinnast Tartusse. Kui kellegi on oma isiklikku kogemust. (Kolijamehi pole vaja ja ilmselt 3-4 veebruari nädalavahetus.)

8 mõtet “Praktilise elu seeria jätkub

 1. Tanja

  Mina soovitan Ava Expressi , nad ei ole küll odavad aga minul tulid pakkisid kõik kokku ka ja tõstsid autole.

 2. öö

  kas sul on midagi veel peale kuue suuuuuure kohvri ja väikse pere? siis ma tuleksin ise minivaniga 😉 kui on palju mööblit kalamaja korterist, siis sellest ilmselt ei piisa ja käruga lögastel teedel diivanit vist ei vea.

 3. eppppp

  Meil pole pakkida midagi vaja, kõik on kirstudes.
  Aga kolime koos mööbliga, nii et Öö suurepärane pakkumine jääks vist väikseks…
  Loomulikult asun peagi guugeldama ka. On ju ennegi kolitud, aga millegipärast on nende tegijate nimed kõik peast pühitud…

 4. Ly

  Üks mu tuttav on autojuht- veoauto täpsemalt. Ta elab Tartu kandis, kuid sõidab pea iga päev Tallinna vahet..

 5. Kalju

  Epukene!
  Mina omalt poolt annaksin nõu võtta ühendust minu naise õepojaga, ehitusettevõtja ja miljonär Andres Koger. Telefon on 5049405. Kui ise kolisime Pärnust ära, siis ta andis suure furgooni tõstuk-tagaluugiga. Sellega oli väga mõnus kolida. Kui Sa talle saad helistada, siis ütle, et tema tädimees soovitas küsida.

 6. triin

  Ja kui eelnevatest pakkumistest abi ei saa, siis aitab Kuldne Börs – sealt olen mina alati abi leidnud ;).

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.