Unetus ja raadiosaade

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Ei maga!
    Nad ei saa minuga ühendust… 😉 kell on varaarahommik. Olen ise proovinud Kukusse ka helistada, ei saa ka kätte.

  2. …No mis seal ikka, loodetavasti keerutab Hannes välja ilma intervjueeritavata või sai kellegi teise telefonile. Siin on hetkel väga aeglane arvutiühendus (me vist ise kolimisega ja oma arvuti juurdeühendamisega keerasime kaablil midagi segi…) ja ma ei saa ka kuku “otse eetris” lahti.
    … Ja mul siis algas järjekordne hommik kell 6.

  3. Hei, viimane raport.
    Ma olin Hannesele andnud vale koodiga numbri (üleväsimus! ja ma olen tegelikult legendaarne numbrite segiajaja) Aga see, et mina KUKUt ise kätte ei saanud, oli juba sellepärast, et Pullerits oli liinil. Ok, aga mis seal ikka. Lähen nüüd jälle sorteerima ja pakkima 😉 Oli tore adrenaliinihetk ja huvitav algus sellele huvitavale nädalale, mis meil ees on.

  4. Kui und ei ole. Õhtul ei jää magama, või ärkan öösel. Siis:

    – Tõusen üles.
    – Kui samal ajal, samas ruumis, keegi juhuslikult magab, lähen kööki.
    – Panen tule põlema.
    – Loen midagi.
    – EI MURETSE, EI NÄRVEERI, ei mõtle selle peale, et küll on jama, et und ei ole, mis nüüd saab, homme on vaja värskelt peeglisse vaadata …. ei mõtle nii. Sest närveerides kaob igasugune lootus und leida. Sest kui und ei ole, siis on loomulik, et tõusen üles, panen tule põlema ja loen midagi ja siis varsti tuleb ka uni, sest silmad väsivad ära.
    – Siis … käin vetsus, joon midagi, kõõlun akna peal, klõpsutan lülitit ja lähen magama.

    Vahest … on lugemine nii huvitav, et ei saa õigel ajal tagasi magama, siis ei tule jälle und.

  5. Epp,

    Tegelikult, 2ra v6ta mingit rohtu.

    Ma ei tea kas sa oled sellest varem kuskil kirjutanud, aga mind n2iteks huvitaks sinu m6tted ja kogemused paaril v6rdlemisi igavatel aga praktilistel teemadel. Kuidas n2iteks korraldada oma asju erinevate riikide maksuametitega ja pankadega? Mida sellest oodata? Kus riigis maksta makse ja kuidas ja kuipalju, jne? Kuuldavasti USA t6stis see aasta makse oma v2lismaal elavatele ja t66tavatele kodanikele (Huvitav muide, ei tea kas Iraagis t66tavad inimesed ka sinna alla kuuluvad? See oleks kyyniliselt naljakas). Kuidas seada endale sisse pensionifondid eestis? Kas selleks peab eesti kodanik olema? Kui lihtne on saada oma v2lismaalasest abikaasale eesti kodakondsus v6i elamisluba? Mis saab krediitkaartidest, v6lgadest, jne.? Millised on pangalaenud eestis? Kas n2iteks USAs soetatud kinnisvara oleks eestis pangalaenu tagatiseks? V6i kas USAs olev t66 oleks pangalaenu tagatiseks? Kindlasti hakkate eestis m6nede nende teemadega kokku puutuma.

    Ootan huviga uusi integreerumisteemalisi pajatusi. Sedakorda siis juba eestist. 😉

  6. Heh, rohtu ma nagunii ei võta 😉
    Aga väga head küsimused sul, Aivar. Praegu oskan hoobilt vastata ühele, sest just tegelesime sellega – jah, USAs olev töö sobib Eestis pangalaenu tagatiseks vabalt. Isegi paberid võivad inglisekeelsed olla, ei pea tõlkima.
    Ja seda, kuidas maksundust korraldada, selle peame ka järgmisel nädalal või nii selgeks tegema…

  7. Hääd lendu ja tere tulemast tagasi Eestisse! Minul tuleb uni ka alati raamatu taga, eriti praegu, lapseootel olles. 3-5 lehekülge on maximum, siis juba norinal magan.

  8. Ma nii ootan juba! Tahaks hirmsasti teile vastu tulla, aga ma loodan, et sa helistad, eksju-seksju, kui sul endal on rohkem aega.

    Võib-olla millalgi veebruaris? 😛

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar