Tartlased, kas keegi koristada tahab? ;)

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Küsiks igaks juhuks siin nõu, mida teha, kui nähtamatud olevused loobivad minu aia äärde prahti maha? Ma olen kolm korda oma aia ja tänava vahe puhtaks korjanud ja järgmine päev on uued kilekotid ja kohukesekiled asemel. Signaliseerida? Mineerida ei saa ega ole mõtet, sest kõnnin seal ju ainult mina, nemad loobivad kaugelt. Kaamerad üles? Silt “ära loobi, streljat budu”?

  2. Notsule: Nähtamatud olevused ei ole midagi nii nähtamatud. Vaata ringi, kas sul on läheduses toidupood ja põrgi nendega.
    Meil poe kliendid pilluvad ka maja ette nii kuis juhtub. Põrkisin poe omanikuga, tulemuseks on, et tema naine käib iga päev lõuna ajal ja korjab kokku.
    Teine teema muidugi, kui mingil KÜ -l või eravaldajal on selline üleajav prügikast, kust linnud sodi laiali tassivad teiste valdustesse.Siis on teemaks heakorraametisse helistamine.

  3. See koduümbruste kevadine koristamine oleks nagu üldiselt uus asi, kuigi vanasti oli see endastmõistetav. Poisipõlves elasin Alatskivil, lossi lähedal. Igal kevadel tuli Alatskivi rahvas ühiselt kokku ja koristas lossipargi, Hirveaia, linnamäe ja Kalevipoja sängi. Kolhoosikorra ajal vaibus see komme pikapeale, vist kogu Eestis.
    Tartus näiteks: kas Toomemägi ka tervenisti käsile võetakse?

  4. muidugi tuleb minna. aga sellisel puhul on tegu organiseeritud minekuga, mis tuleb siis kirja panna. et saada vajalikke tööriistu ning oleks kindel, et prügi ka ära viiakse, mitte ei jää sinna seisma.
    toomemägi koristatakse alati ära, ka sel kevadel.

  5. Lassie, toidupoodi mul läheduses ei ole, on küll õllepood, aga õllepudelid on teatavasti liiga hinnaline valuuta, et vedelema jäetaks. Üleajavaid prügikaste kah väga ei paista. Tundub ikka, et tegemist on lahkete möödujatega.

  6. Kalju, ma olen küll ilmselt noorem inimene, aga mina mäletan ka juba oma titepõlvest, kuidas meil paneelmajade ümbruse koristamine oli igakevadine, tavaline ja iseenesestmõistetav. Elasime Tartu linna servas, veidi isegi linnast väljas ja seal siis kuu viiekorruselise paneelmaja rahvaga koristati ühiselt kõik ära.
    Lastele muideks oli pärast pudelite kaupa tasuta Kellukese limonaadi : )

    Aga vahepeal vist oli jah see koristusevärk suures plaanis kuidagi unarusse jäänud.

  7. Notsu. Nu vist on siis eramajade rajoon, eramajade rajoonis pole tõesti kuhugile oma prügi visata, kui mõne tegelase aeda. Aga õllepoega tasuks mingi pröökamisturnee siiski ära teha, eks seal müüakse peale õlle ka muudki ja see muu su aia taha jõuabki… Äkki on tegu Anne tänavaga?

  8. Tea kas olen juba hiljaks jäänud teatega, aga minu vanad kojakaaslased Toomemäe Noortekojast (jayceed) koristavad neljapäeval Supilinna. Niikaua kui mina mäleetan, ehk vahest aastat kümme siis on kodalased seda igal aastal teinud “Prügi Kotti!” kampaania käigus.
    Kuna ma ise sel aastal (jälle) osaleda ei saa, na kauge kohale lennata, siis oleks ilmatu tore kui minu asemel hulk esindajaid kohale ilmuks.
    Panen siia ka üleskutse ja teretulnud on k6ik:

    Traditsiooniline üritus “Prügi Kotti!” toimub neljapäeval, 26.
    aprillil algusega kl 17.00. Kogunemine Supilinnas Oa tänava ja Emajõe vahel. Koristusvahendid, vorstikesed grillimiseks ja karastav joogipoolis linna poolt.

  9. Mul on plaanis minna laupäeva lõunal, nii 13-14 paiku ja paariks tunniks, aga see Madis ei vasta mailidele, nii et ma pole veel organisatoorsele poolele pihta saanud, homme ilmselt helistan talle.
    Ja kõik tuttavad plaanivad oma aias teha või maale sõita.
    Aga kui keegi tahab minuga tulla, siis meilige. Ja ma annan siin ka teada, kuhu me läheme.

    Ja järgmisel laupäeval teeme siis Giustino ja Martaga.

  10. Madisel võtab aega. Täna ta vastas mu nädal aega tagasi saadetud meilile ja lubas mulle 20 aprillil abiks saata soovitud rasketehnika. Madisel on lihtsalt tegemist arvukate koristajate hordide paika panemisega.
    Ja 20 aprill on kõige parem päev igasuguse prügi koristamiseks. Nii meil kui ka Austria piiri ääres.

  11. Stop+WARs+%21+%7C+Good+site+%21+%7C+Nice+work+%21+%7C+My+Blog+%21+about++%5BURL%3D+http%3A%2F%2Fgthack.info%2F+.com+%5DStop+WARs+%21+%7C+Good+site+%21+%7C+Nice+work+%21+%7C+My+Blog+%21+information%5B%2FURL%5D+%0D%0A+where+get++%3Ca+href%3D+http%3A%2F%2Fgthack.info%2F+.net+%3EStop+WARs+%21+%7C+Good+site+%21+%7C+Nice+work+%21+%7C+My+Blog+%21+info%3C%2Fa%3E+%3F%0D%0A+where+get++http%3A%2F%2Fgthack.info%2F+.org+Stop+WARs+%21+%7C+Good+site+%21+%7C+Nice+work+%21+%7C+My+Blog+%21+info+%3F%0D%0AF

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar