Sõitsime ringi lapsepõlvemaadel

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Mulle nii meeldivad need su südamesoojad postitused inimestest, keda ma tean. Ja kohtadest… Tuleb ka koduigatsus peale 🙂
    Ning Viljandiga on mul alati sama naljakas tunne. Kuigi satun sinna vast paar korda aastas, on pidepunktideks ikka viidad minevikust.

  2. Dünamo või noorpaaride pood? Tallinnas, mitte Viljandis, seekord Tallinnas, oli Harju tänava nurgal dünamo pood. Vanasti. Peale seda oli samas kohas noorpaaride pood. Ikka vanasti. Mis seal nüüd on? Ma ei tea. Mingi pood ? Võib olla? Kas keegi käib veel vanalinnas? Ma ei tea, võib olla.

    Viljandi. Jah, Viljandis võiks käia, vaataks kas piimasaal on alles. 🙂

  3. Minu jaoks onViljandi ja Viljandi Folk sünonüümid 🙂 Kui satun Viljandisse folgivälisel ajal, siis muudkui imestan -et kuidas nii vaikne ja vähe rahvast?

  4. Maakohtades elatakse sellist alternatiivset retro stiilis-elu. Jooksvat vett ei ole ja peldik on yle 6ue lauda k6rval. M66bel aastast 1961. Nii tore kuniks seda veel on. Varsti on k6ik need toad tyhjad.

  5. No lõpuks ometi üks selline ilus Epppppu stiilis jutt 🙂 Aitab küll neist muudest postitustest 🙂 ( mis küll paistavad enamusele meeldivad, vaadates kommentaaride arvu)
    Kohe läksid enda mõtted oma lapsepõlvemaadele….Küll mitte Viljandimaale.. Oehhh…

  6. Ma tahaksin ka sel kevadel jälle kas või pooleks päevaks oma lapsepõlveradadele jalutama minna(Põlvamaal), kuigi enam ei ole seal kõik nii nagu vanasti, ei ole vanaema, kes ootaks köetud sauna, keedukartulite ja hapukapsastega, aga on mälestused ja need jäävad päriseks.

  7. minu meelest oli ka väga ilus postitus : ) tavaliselt ma ei oska teiste postitusi ilusateks hinnata, aga see küll oli.

    vastu vaidleks, nagu mulle kohane, mnjaale, kes arvab, et varsti on kõik need toad tühjad – ei ole. tean iseend, tean oma sõpru ja tänu oma tööle ning küsitlusele, mille seal eelmisel nädalal korraldasin, tean oma eakaaslasi laiemas plaanis – uus suund on maale tagasi.
    mina, elupõline linnapreili, ei kujuta ette, et ma jään siia kauemaks, kui kooli tõttu hädapärast vajalik. magistriga end kohe vaevama ei hakka, ikka maale ära! sest see suur linn – tartu – väsitab mind 😛 rääkimata siis tallinnast, eksole.

    seepärast mulle kangesti sellised maa- ja külajutud meeldivad ka : )
    Epp, kas Sa ise näiteks ei plaani kunagi maale kolida? sain aru, et Ameerikas vahepeal oli mingi variant ka kuhugi linnavälisesse kohta kolida? aga äkki hoopis Eestis?

  8. Piimasaali Viljandis enam ei ole! (Oi, need õega koos koolist poppi tegemised, mis alati piimasaalis päädisid ;)) Seal on nüüd mingi ilmetu nime ja olemisega kõrts.

    Ma ka olen Folgil käinud, aga sel on oma reaalsus. See nagu ei kattugi selle päris Viljandiga… veel mingi omamoodi kiht.

    Tahaksin küll maale tagasi kolida. Ja olen üsna kindel, et kunagi kolime ka. Aga praegu… Sürgaveres käies vaatasime ka seda maja, millest ma unistasin (vana lasteaia maja) ja jõudsime kiirelt järeldusele, et Tartus on meil ikka palju parem praegu. Meil on siin oma tagaaed kiigu ja kase ja lillepeenardega, aga viie minuti kaugusel on teater ja kümne minuti kaugusel ülikool.

  9. Oi, milline lapsepõlvenostalgia tuli selle piimasaali meenutamisega peale. Need imelised Viljandi suved – neil oli hoopis teine lõhn ja maik kui kustahes mujal. Varahommikused turulkäigud vanaemaga ja mu ema ristiema maja ümbritsevate mairooside hullutav lõhn. Viljandi oli ja jääb minu jaoks lapsepõlveparadiisiks. Plaanin oma ema emadepäevaks tagasi tema lapsepõlveradadele viia ja kindlasti põikame siis läbi ka vanaema sünnikohast Sürgaverest. Epp, tundub, et meil sinuga on vähemalt osa juuri küll väga lähestikku sattunud 🙂

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar