Täna on Pargi tänaval talgud

 Tartus, Pargi tänava ääres toimub vana õunaaia koristus Salemi koguduse eestvõttel laupäeval, 28.04. algusega kell11.00. Kontaktisik on Meego Remmel 5525854.

Meie läheme!

19 mõtet “Täna on Pargi tänaval talgud

 1. Monika

  Hanna Saskia korjas terve õunaaia lilledest puhtaks ja seetõttu pidime neid siis vaasi viima minema- seega piirdus minu ühiskondlikult kasulik töö 1 tunniga (kui sedagi).
  Teie olite kindlasti tublimad ja saite pärast preemiaks limpsi ja vorstikesi (ma nägin neid küll seal auto pagassis)? Mmm, tekkis küsimus, kas tegite vorstikesi grillil? Ja kus siis, sealsamas, või kutsuti kiriku õuele tossutama? 🙂
  Tegelt tahtsin seda öelda, et peaks ikka Marki (minu sugulane, tegeleb Eestis olles peamiselt tõlkimisega) ja sinu mehe kokku viima, ehk saavad kuidagi teineteist toetada. Vähemasti ma arvan, et inglise keeles vadrutamist näeb Mark vaid unes! 🙂 Olen kindel, et ta sellest ära ei ütle.
  Kena laupäeva jätku!

 2. Eppppp

  Monika, ma proovisin sulle mailida, aga tuli tagasi. Meili mulle ja saada oma telefoninr?
  Ja kindlasti selle Markiga tahaks ka kokku saada.

  Me olime umbes kolm tundi kokku, limonaadi saime, aga vorstikesi mitte. Koristajate hulgas oli ka Kanadast pärit paar (misjonärid), kes 10 aastat Tartus elanud ja kes teadsid väga hästi Tartu-ingliskeelsete inimeste võrgustikku. Naistel on teeõhtud ja lastel on mängupäevad, mehed on rohkem ula peal…

 3. Mia

  Tere, Epp!
  Mul on sulle hoopis teemast mööda küsimus, aga ma olen hetkel liiga laisk, et hakata mailima.

  Teema on lastekodud. Ma tean, et sa mõni aeg tagasi rääkisid seal kaasalöömisest ja mul on praegu väga suur tahtmine mingis vabatahtliku formaadis just väikelapsi aidata ja usun, et mul oleks neile ka üht-teist pakkuda. Imelik on aga see, et mitte kusagil Internetis ei olnud infot võimaluste kohta (v.a. tugiisiku programm, mis puudutab suuri ja millele ma ka jah-sõna andsin). Kas sina lihtsalt otsisid mingi lastekodu aadressi üles ja astusid uksest sisse? Kuidas sinna üldse abi pakutakse?

  Hästi tänulik oleksin lisainfo eest.

  Tervitades,
  M

 4. muideks

  9nda mai suuremate jamadeni on veel ainult natuke aega j22nud. Korralikud eesti pere-emad peaksid praegult perele kuivikuid ja vett koguma.

 5. Eppppp

  Mia! Vabandan, et alles nüüd vastan. Aga ma ei tea midagi sel teemal. (jälle üks hea artikliteema: konkreetset infot vabatahtliku töö kohta). Mina su asemel lihtsalt helistaks mõnda lastekodusse.

 6. Ly

  Kurb, et siia enam üldse postitusi ei ole tulnud. Kui Epp New Yorgis elas, siis oli ikka väga põnev siit igasugu seikadest lugeda..

 7. Eppppp Postituse autor

  Nojah, eks see ole energia jäävuse seadus. Energia ei teki ega kao, vaid muudab oma vorme. Ma loodan, et varsti jälle blogi vormi ka midagi jõuab…

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.