Meie raamatute esmaesitlus ;)

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. nii nunnu, kui Tartus elav inimene mõtleb “vanalinna” all silma pilgutamata Tallinna vanalinna. Dejavu enda leht ei vaevu ka märkima, et Tallinna klubi on… ehhh.

  2. “Vanalinn” on ikka ju Tallinna vanalinn 😉
    Võibolla järgmisel korral teeme raamatute esitluse Tartus. (Ma üldse vahepeal kahtlesin esitluse mõttekuses ja olin väga rahul nö urus olemisega, aga nüüd mõtlen, et küll on hea vanu tuttavaid ja sõpru näha.) Kaur, igatahes tule ka!

    Liisa – “Õun” on poes müügil juba paar nädalat “daki.elab.siin” ja “Minu Ameerika” tulevad selle nädala teisest poolest (st meilt saavad nad raamatuladudesse kolmapäeval).

    Suve jooksul tuleb kaks raamatut veel. Tui Hirve debüütromaan “Tähe tänav. Tähendusi ühe laulja elust” ja minu-Daki kahepeale “Meestest, lihtsalt. Lühijutte.”

  3. “Roheliseks kasvamine” tuleb sügisel. Rahvusvahelise fondi FES toetusel (www.fes.ee, nad toetavad keskkonnaga seotud projekte) – tänu sellele saab teha keskkonnasõbralikule paberile ja loodusvärvidega, aga ikkagi taskukohase hinnaga.

    Ja kujundaja on Anna Lauk, üks ta raamat (Eesti Päevalehe ajalugu) oli eelmisel aastal 10 ilusaima raamatu hulka valitud.
    Vaat ma pole veel ühtegi kujundusinimest kohanud, kes Anna tehtut ei kiidaks 😉

  4. Minu teada müüakse õunaraamatut kõigis Tartu raamatupoodides.
    Et siis äkki on läbi müüdud? 😉
    Pegasuse kodulehelt ja Raamatukoist ja Rahva Raamatu kodulehelt saab ka muidu. Ja muidugi homme esitluselt! Seal on kolm raamatut sooda hinnaga pakett müügil ja kaks soodsa hinnaga pakett…

  5. Poes peaks olema 159 kr.
    Kui ma kirjastusest rutiinselt otse ka müüma hakkan (ma pole jõudnud seda veel otsustada ;), siis tuleb odavam.

  6. Õnnitlen teid mõlemaid kogu südamest lahedate raamatute valmimise puhul! Usun, et ostan nii selle Ameerika loo kui Daki. Daki on tõesti erakordselt armas inimene, aga samas on ta ka kõva ajastu märk. Minu jaoks seostub bloginduse positiivse poolega peamiselt tema.

  7. wee, ma juba tahan lugeda su raamatut! ja meeste-raamatut ka! kus neid müüakse ja kui sul tekib võimalus otse kirjastusest müüa, siis anna kohe teada, eks.
    väga ilus kodukas on PP-l, silm kohe puhkas.
    sul on ikka eriliselt edukas aasta, Epp. uus beebi ja uus äri ja raamatud ilmumas ja…vahva!

  8. Annan kodulehe tegijale teada 😉
    Ahjaa, Sten, kuna ainult kolm meest saatsid meile oma fotod, siis me ei teinud “Meestest, lihtsalt” esikaant fotodega. Nagu sa näed kodulehekülje eelreklaamilt…

  9. Kontrolltööd-eksamid sooritatud, sai suures suvevaheaja alguse õhinas öeldud, kuidas mul nüüd plaanis lugema hakata on. Et esimese asjana on ootamas “Hull õun”.
    “Ei!” Väike mõttepaus ning parandan ennast: “”Õuna ära süüa” ikka…”

    Väike situatsioonikoomika elust enesest 🙂

  10. “Õun ära süüa?” on VÄGA hea.
    Ei suutnud raamatut enne käest ära panna, kui läbi sai. Lugesin seda muide Soomes, Helsingist u 120 km kaugusel suvilas – vaata, kui kaugele raamat on jõudnud.

    Aga siiski – MIKS selline pealkiri?

    Tänud!

  11. Pealkirja pakkus täiesti naljapärast välja SL Õhtulehe peatoimetaja Väino Koorberg. Et pange midagi konkreetset, umbes sellises stiilis, et “Kas õun ära süüa?” Vihjates mingile vanale vene filmile, millel olla sama pealkiri. Aga meie hakkasime mõtlema, et selles on ju kiusatuse motiiv ja vaat jätamegi just selle pealkirja 😉

    Kui ma mõni kuu tagasi lugesin korrektuuri, siis ise ka imestasin, kuidas see jutt jälle kaasa tõmbas. Vahepeal olin sellest võõrandunud. Nii et… ma ei tea, kas just väga hea, aga üsna hea tuli välja küll vist 😉 Aitäh.

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar