Aitäh kõigile

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Tore oli sind näha!
    Raamatuid sirvin kogu aeg, jäin sellepärast täna isegi seminari viis minutit hiljaks.
    Järgmiste vahvate esitlusteni! 🙂

  2. raamatud on imelised asjad. ning kunagi ei tea, kuidas nad kellegi juurde jõuavad, või milliseid muudatusi lugejas tekitavad..

    mul on ainult üks iirlasest sõber, kes kingib raamatud. kohe ikka päris ilukirjandust, mitte praktilisi teoseid. just täna sain (vist koolilõpu puhuks) paki, kus sees Kahlil Gibrani ‘The Prophet’ (esimene trükk 1926)

    ehk on kunagi ka (üks) Sinu raamat(utest) selline, mille keegi saadab maa ja mere taha 81 aasta pärast ehk 2088 pühendusega “I hope … a new chapter opens up for you now. This book was dear to me & I would like you to have it”

    nii armas. tubli oled. parimad soovid! kui ammu pole ise emakeelset ilukirjandust lugenud.. aga küll jõuab. kõike jõuab!

  3. Epp, see on küll täiesti teemast mööda, aga kuna see aasta on Noorte Laulupidu ja Sa ise mainisid, et te ei kasuta sõna ‘forever’ siis kas Te Justiniga laulupeole minemisest olete mõelnud?
    Lihtsalt, selline küsimus tekkis, see ju selline suht üdini Eesti asi 🙂

  4. Epp, tõsti oli tore sind näha! Kahjuks Leevike tahtis liiga ruttu lahkuda.
    Ma tavaliselt ei räägi sellist juttu, aga nüüd küll – sa oled väga kena inimene päriselus. Selline soe ja mõnus. Ja väga ilus.

  5. Ehh….ei jõudnudki sind tubliduse eest patsutama ja tulevikuks edu ja jaksu soovima. Aga: igatahes – igati vägev oled! Ma loodan, et su Ameerikamaa perekond oskab ka su üle uhkust tunda. Edu ja kallistused!

  6. Aitäh hää sõna eest 😉

    Mis laulu-ja tantsupidu puudutab, siis me ei saa plaanida juulikuu üritusi enda peres. Uue lapse tähtaeg on 21. juuli, nii et kõik oleneb tema tulekust ja enda sisetundest. Äkki saab laulupeole, sest enesetunne on piisavalt hea? Äkki saab Viljandi folgile, laps põlle sees ;)? Eks näis.

  7. oo kas tõesti lähed nädal pärast sünnitust folkima juba? vat kus.
    seal on muidugi iga aastaga parandatud neid titemammade tingimusi, kohad söötmiseks-mähkimiseks-vaikuseks ja nii edasi.
    aga laulupidu on vähem kui kuu aja pärast ju, sinna ikka võiksid PIGEM jõuda.

  8. Aga kui laps tahab folkima saada, siis ta tuleb juuli alguses ja on juuli lõpuks juba täitsa heas folgivormis 😉
    Tegelikult, ma ju ütlen, “eks näis”… Mõlema ürituse kohta. Midagi plaanida ei saa, aga kõik on võimalik.

  9. No mina näiteks plaanin oma välismaalasest mehele küll laulupidu kui üdini eesti asja tutvustada, aga seda siiski 2009. aastal, kui toimub üldlaulupidu. Noortelaulupidu on ju muidugi ka tore, aga kui su oma võsukest seal laulmas pole, siis erilist huvi ei tekita ja nö “päris” laulupeo tunnet sealt ei saa ja maailma suurimat ühendkoori oma silmaga-kõrvaga laulmas ei näe-kuule. Tahan ikka seda suurt laulupidu esimesena tutvustada 🙂

  10. Muuseas, see aasta pidi vist üleüldine rekordarv osalejaid olema – üle 30 tuhande, sest ühe laulu ajal on ka tantsijad lauluväljakul.

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar