Heake küll, 7 fakti minust

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Marjele. Praegu on need uued 3+2 magistrid, mis pole enam teadusmagistrid. Selle tegemine 4aastase bakalaureuse juurde ei oma mingit mõtet. Epp on 4a bakalaureus ja võib kohe näiteks doktorit tegema hakata (siis kui see uus ilmakodanik on ntx kolmene).

  2. Tegelikult saad oma “vana” 4+2 magistri siiski ka eksternina ära lõpetada. Seda saab teha aastani 2010 (vist 1. sept). Kui ambitsiooni kindlasti kunagi doktorantuuri astuda pole, siis oleks mõistlik just see ära teha. 3+2 magistri tegemine 4a baka kõrvale tõesti erilist mõtet ei oma…

  3. Pooleli jäi mitmel põhjusel: kiire elu, eri suundadesse suunanud juhendajad, ka üldisem arusaam, et ma ei ole akadeemilise mõtlemisega.

    Mul on kõik need naistega tehtud intervjuud alles, maha kirjutatud ja korrastatud. Aga äkki tuleb sellest kunagi hoopis raamat. Seda ma ei usu, et mingisse -ntuuri enam lähen.

  4. hz hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhzhzhzgbhzhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar