Heake küll, 7 fakti minust

Nüüd on juba mitu korda minu poole seda teatepulka vibutatud.

No mis mul öelda?

Midagi sellist, mis oleks FAKT ja millest ma POLEKS varem blogis rääkinud?

No proovime.

1. Mul oli ükskord käitumine koolis “mitterahuldav”. (Sest ma olin pimesooleoperatsiooniga haiglas ega õppinud heegeldama ja üritasin siis sõbranna tehtud heegeldist käsitööõpetajale näidata, aga jäin vahele.)

2. Ma olen käinud presidendi medalistide vastuvõtul, kuigi medalit ma ei saanud. (Sest olin Viljandi maakonna potentsiaalsete medalistide nimekirjas ja kellegi loosikäsi tõmbas hunnikust minu nime välja; hiljem selgus, et saan kehalise kasvatuse ikka “nelja” ja jään hõbedast ilma. Aga vastuvõtt oli… igav ja tore ühteaegu.)

3. Kui ma poleks saanud sisse ajakirjandusosakonda, oleks ma tahtnud õppima minna eesti filoloogiat või ajalugu.

4. Eesti filli oleks ma saanud väidetavalt ilma konkursita, sest võitsin vabariikliku kirjandusolümpiaadi.

5. Olen laenanud korduvalt oma elus välja suuremaid rahasummasid tuttavatele ja üks kord on jäänud tagasi saamata. Malle Peeterson elab nüüd kusagil Belgias ega kavatse mulle vist kunagi tagasi maksta ega mu kontaktivõttudele vastata. Seitse aastat tagasi laenasin talle.

6. Minu ülikooli lõputöö pealkiri oli “Ajalehe Postimees loetavust määravad faktorid”, lugejaküsitluste põhjal, juhendajaks Peeter Vihalemm.

7. Minu lõpetamata magistritöö pealkiri oli “Naisteajakirjade tarbimine”, juhendajaiks Epp Lauk ja Barbi Pilvre.

 Ma edasi oskan seda anda hetkel vaid Dakile… Kuus ülejäänut võivad olla vabatahtlikud 😉

5 mõtet “Heake küll, 7 fakti minust

 1. Mirri

  Marjele. Praegu on need uued 3+2 magistrid, mis pole enam teadusmagistrid. Selle tegemine 4aastase bakalaureuse juurde ei oma mingit mõtet. Epp on 4a bakalaureus ja võib kohe näiteks doktorit tegema hakata (siis kui see uus ilmakodanik on ntx kolmene).

 2. Elsa

  Tegelikult saad oma “vana” 4+2 magistri siiski ka eksternina ära lõpetada. Seda saab teha aastani 2010 (vist 1. sept). Kui ambitsiooni kindlasti kunagi doktorantuuri astuda pole, siis oleks mõistlik just see ära teha. 3+2 magistri tegemine 4a baka kõrvale tõesti erilist mõtet ei oma…

 3. Eppppp Postituse autor

  Pooleli jäi mitmel põhjusel: kiire elu, eri suundadesse suunanud juhendajad, ka üldisem arusaam, et ma ei ole akadeemilise mõtlemisega.

  Mul on kõik need naistega tehtud intervjuud alles, maha kirjutatud ja korrastatud. Aga äkki tuleb sellest kunagi hoopis raamat. Seda ma ei usu, et mingisse -ntuuri enam lähen.

 4. bbhghcjltggff

  hz hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhzhzhzgbhzhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.