Sünnipäev…

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Palju õnne sünnipäevaks 🙂

    Ja üldiselt peaks see, kui veed ära tulevad, peatset sünnitust tähendama küll. Eks siis tuleb pöidlad pihku võtta 😀

  2. Palju õnne, armastust, rahulolu, tegutsemisindu, lennukat sulge ja … särasilmseid lapsi!
    p.s lõpetasin just “minu Ameerika” lugemise… väga laheda elamuse sain!!!! ja veel; mul on ka oma emaga samal päeval sünnipäev, see on tõeline kingitus:)

  3. Õnne sünnipäevaks ja loodan ka seda, et jõudsid / jõuad kenasti Toomemäele beebit ilmale tooma!
    Meil 2002 läks igatahes nii, et kusagil kell 2 päeval naine helistas, et kuidagi nagu hakkaks midagi tulema. Noh, ma ka väga ei kiirustanud aga siiski igaks juhuks sõitsime Toomele Sünnitusmaja lähistele ja kusagil 15:30 arvasin, et nii ehk nii läheb veel mitu head tundi selle lapsega ja võiksime juu veidi kohvi juua.
    Õnneks naine nii ei arvanud ja 16:15 paiku oli meil laps käes.
    Teised lapsed tulevad kuidagi kiiremini kui esimesed …
    Õnneks kliinikus ja mitte kusagil tee peal…
    Tartu arste minu arvates tasub usaldada hoolimata sellest veidi vananenud värgist seal Toomel (pole perepalateidki alati võtta jne…).

  4. õnnesoovid mõemaks elujuhtumiks!!!!
    Hoidke meid ikka kursis asjadega, piilun Justini blogisse ka, et äkki on uudised juba käes!
    Kallistades Meerikamaalt!

  5. palju õnne kas siis vastavalt ühele või kahele inimesele sünnipäevaks!

    olen sulle juba mõttes mitu päeva kaasa elanud selle teise sündmuse saabumise puhul…

  6. oioioi! ei jõua uudisi ära oodata…

    minul ka juulilaps, eelmisest aastast siis. nüüd juba suur tüdruk – aastane 🙂 meil juhtus niimoodi, et teatud mõttes on minulgi tütrega sarnane sünnikuupäev: minul 1. jaanuaril, lapsel 1. juulil. seega on meie sünnipäevade vahe täpselt 6 kuud. sama lugu (6kuuline sp vahe) on ka ühel mu sõbrannal. meil läks üsna napilt, tüdruk sündis varahommikul 1 ajal – hoidsime hinge kinni, et ta ikka “õigel” päeval sünniks, 30. juuni oleks tunduvalt magedam olnud 🙂

    aga sünnikuupäev 20/07/2007 ja veel emaga ühel päeval (kui see nüüd nii läks)…no see on ikka tõeline tase :)))

  7. Tsau — Justin/Giustino siin. Meie laps sündis eile (tema ema sünnipäev) kell 22.09 Tartus. Tüdruk oli sinine-roheline, aga nüüd tal on terve värv 🙂

    Tema nimi on Anna. Ma arvan, et kindlasti Epp saab kirjutada veel kui tal on veel vaba aeg.

  8. Palju õnne tervele perele, beebile ka! Minu poja sünni tähtajaks pandi ka 20.juuli,aga tema tahtis hoopis 1.juulil tulla..Nüüd saab kohe 3 nädalaseks.Ja milline rõõm on olla kahe lapse(poja) ema;)

  9. Pingback-viide: reporting | daki.elab.siin.
  10. Palju õnne! 🙂 Ilus kuupäev ja lihtne meeles pidada 😉 Suuremale õele ja issile ka palju jalksu ning vastupidamist õnne kõrvale.

  11. Õnnitlused perekond Petronedele perelisa puhul :)!

    Martal nüüd paari aasta pärast mängukaaslane omast käest võtta ;)!

  12. Palju õnne! Mõlemale muidugi!
    Mul onupojal oli ka eile sünnipäev ja tema noorem tütar sai sama päeva viimastel minutitel priske poja!
    Anna hbr “arm”

  13. kipun kordame teisi komme, aga no vapustavalt kihvt ju – kuupäev ja ema sünnipäev ja üleüldse kogu sündmus. Ja palju õnne kogu perele 🙂

  14. Mina olen nüüd päris Epp, mitte Justin 😉
    Aitäh õnnesoovide eest!!!
    Sünnitasime haiglas (mu võimalikuks kodussünnituse plaaniks tellitud ämmaemand Aili Piir oli sel päeval just valves Toomel ja nii saigi tehtud just nii, nagu alati plaanisin – viimase minuti otsus. Ta oli väga armas ja alternatiivne, nt last ei võetud ära kaalumiseks enam kui tund aega ja olime kogu aeg loomulikus, aknast tulevas hämaras valguses. Soovitan seda ämmakat kindlasti, selline tugev ja kindel ja suur. 😉
    Ja võibolla Anna oli alguses sinine? Nagu Justin väidab, aga kas te teate, et Justin on värvipime? Eriti hämaras.
    Igatahes sündis ta nn õnnesärgis, st veed tulid tegelikult lahti alles sündimise hetkel. Ja eriti valus polnud… rebendeid ka polnud. Esimesel päeval tulime koju (juba uude, Tähtvere koju).
    Nii palju asju on samamoodi nagu eelmisel korral. Ka Marta veetis oma esimese elunädala lahtipakkimise keskel voodis põõnutades. Ka Martal oli nabanöör sündides kaks korda ümber kaela. Ka Marta oli 3350 grammi ja 49 cm. Ka Marta esimese kuu sünnipäevaks tuli Ameerikast vanaema külla, pilet varem ostetud ja sattunud juhtumisi täpselt esimeseks sünnipäevaks…
    Ja samas on kõik täitsa uus…
    😉

  15. Toredad märgid küll, Annal juba algusest peale veab. Eelkõige muidugi sellega, et tal nii armsad vanemad on 🙂

  16. Hästi hästi palju õnne sulle ja väga tubli oled, et Eesti rahvaarvu juba kahe numbri võrra kasvatanud oled. Tegelikult… savi neist numbritest ja palju õnne türe sünni puhul ja endale ka sünnipäeva puhul!

  17. Hei! Palju õnne teile kõigile! 🙂 mõtlen praegu, et pisitütre nimi on hästi valitud – see tundub ühtaegu nii vana kui ka uus, suursugune ja samas lihtne.

    Ma ei ole varem vist siin kommenteerinud, aga olen juba mõnda aega seda blogi every now and then piilunud ja soetasin endale ka “Minu Ameerika”.. inside vaatenurka oli huvitav lugeda, aitäh.

    Muide, lugesin, et teil oli ära anda sektsioon, riidekapp, köögikapid.. kui mõni neist asjadest veel alles peaks olema, siis ehk oleksin huvitatud (kolisin sõpradega alles suht tühja korterisse).

    Igastahes, toredat beebilõhnalist suve teie perele!

  18. Palju õnne, Epp ja kogu pere!
    Mõtlesin tihti sellele, et Sinu mõtted sünnitusest olid nii sarnased minu omadega… ja eriti ei üllatunudki, kohates sind ükskord Jakobi vestlusringis. Aga nii ilus on see esimene tund koos titega… oeh… onju… nuuks.

  19. õnne ma juba soovisin, aga mulle meenus, et ma nägin unes, et te saite poja ja panite nimeks Sade. Ja ma mõtlesin endamisi, et miks siis mitte juba Säde 😀

  20. sattusin kuidagi täiesti juhuslikult siia, kuigi surfasin tänaseks sombuseks päevaks sobivat netiraadiot. ja mida ma oskan öelda..

    juba kahe täitsa suure lapse mammina kisub mul ikka veel (!) silma märjaks, kui kuulen uuest sündimisest. see ikka nii eriline asi, et vägisi võtab nina lörisema.
    ega muud – teretulemast ja ilusat uut algust jälle!!:))

  21. Olen kogu aeg Su blogil silma peal hoidnud uudiste ootuses. Ja alles nüüd leidsin kommentaaridest selle uudise, vana turakas!
    Palju õnne ja tublidust väikesele Annale ja Anna emale ja isale!!!
    See Toomememägi on ikka vist auväärt koht. Kui palju eesti rahva seast on seal ilmavalgust näinud! Olen seda vist kunagi Sulle maininud, et ka mina, minu kaks last ja mitmed sugulased on oma eluteed seal alustanud.
    Ja veel, isekalt mõeldes, minu südant soojendab, et tütrekene on Anna, nagu oli minu emagi nimi.
    Kui nüüd saaksin meiliga ka Sinu ja Anna pildi, nagu sain Ainu ja Marta pildi! Vanad pildid on mul kogu aeg vaatamiseks.
    Sõnadest tuleb nagu puudu.

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar