Minu “õnnelik lõpp”

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Aitäh hea sõna eest.
    Lugesin ka selle loo üle. Mis on muutunud? viie aastaga on näiteks vanniskäimise dünaamika muutunud. Nüüd käin ma vannis kõigepealt koos kahe lapsega (jah! See on meie peamine ühismängude aeg. Kusagilt ma kuulsin, et see olla Jaapanis levinud, et lapsevanem on koos lastega tund aega ühises vannis, meil siis ka siin vana jaapani komme) – seejärel võtab Justin tüdrukud ja mina saan oma vanniÜKSINDUSE nii viieks minutiks… Või siis vastupidi, kõigepealt saan üksindust nautida ja siis visatakse mulle lapsed vanni.

    Teine asi, mis on ehk muutunud – nüüd teadvustan ma rohkem seda, et mõlemal partneril on vaja ka OMA ISIKLIKKU emotsionaalset tankimiskohta. Kõik ei saa olla koos. Ei saa olla teineteisele ainukeseks tankimiskohaks. Muidugi on erandeid, näiteks Pierre ja Marie Curie tegid kõike koos 24 tundi. Aga tavalisem on siiski see skeem, mis meilgi toimib: on mingid asjad, mida ta ajab üksinda ja tangib end sealt, ning minu tankimisjaamad on mujal. Muidugi on meil ka ühiseid jaamu ;).
    Aga ma näiteks ei kujutaks ette, et Justin minu kirjastuseasja ajaks (rohkem, kui ma tal vahel palun).
    Või mina Justini muusikaga seotud asju.

  2. pean lisama, et just Kai lausele kirjutaks ka alla. just sellepärast on hea lugeda seda, et ise oma kaaslasega veel vähem aega koos olnud kui teie, aga kõik on siiani täpselt sama skeemi järgi käinud. ka vahemaad ja asjad, ainult et tunduvalt väiksemad muidugi kui teil. ja siis on hea lugeda, et näe, kui kõik on siiani samamoodi, siis vast läheb edasi ka nii ja vast jääbki püsima. mitte, et ma üldiselt selles kahtleks, aga kinnitust saada on ikka hea 😉

  3. Nii hea ja kosutav on lugeda armastusest, õnnelikest inimestest vahelduseks Õnnetutele lugudele… See annab lootust, et kõik on võimalik. Kui armastad, siis ongi kogu maailma ilus!

  4. Vabandust, ei tahtnud anonüümselt küll esineda, see juhtus kogemata. Aga tahan lisada, et soovin teile tarkust ja jaksu jätkata sama ilusalt nagu teil kõik siiani on olnud.

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar