Mida teeb Giustino… (ehk: kes hääletas Dag Harteliuse poolt?)

Sel ajal, kui lapsed magavad ja mina kirjutan, vahib Giustino menukit “Tantsud tähtedega”, ühe laulu ajal naerab omaette eriti kõva häälega ja siis hõikab mulle, et ega mul ole midagi selle vastu, kui ta puuetega lastele palju raha annetab.

Ma ei teagi, kui palju ta nüüd annetas, st kui palju kordi helistas, aga tema lemmik igatahes olevat edasi saanud 😉

5 mõtet “Mida teeb Giustino… (ehk: kes hääletas Dag Harteliuse poolt?)

 1. einoh

  See on suursaadiku mõnitamine. Tal on endal ka piinlik ja ta saab aru, et teda valib mingi fännklubi tagasi justkui klouni, kuigi ta tantsimise asemel tatsub.

 2. leela

  mina ka ei saa enam aru, miks Dag välja ei langenud. Kas tõesti ei saa inimesed aru, et saade on tantsimisest? Või no…ma ei teagi, ekraanil võiksid olla inimesed, kes sinna sobivad ja seal olemist naudivad. Aga rahvahääletus on ju alati hästi ette ennustamatu värk…võta nt Eurovisioon kas või. Aga jah, Hartelius on muidugi tubli ja pingutab, aga…

 3. Kati

  Kui saade oleks ainult tantsimisest, peaks ju lähtepositsioonile valima ühesuguste võimetega inimesed – et neil oleks rütmitunnet, kergust jalgades, noorust jne.
  Mulle küll tundub, et hr. Hartelius on kõvasti arenenud võrreldes esimese saatega. St mitte vähem kui teised saates osalejad.

 4. mirts

  Hartelius tantsib täpselt nii nagu tantsiks keskmine eesti mees, kes enne tantsimisega suurt kokku pole puutunud. ja ta on söakas ja visa – ja valmis tööd tegema. Sellepärast tekitabki ta sooja tunde.
  Nagu Värnikki. Vain on liiga osav, liiga hea – keskmine inimene nii ei suudaks. Nagu ka Ojuland – ta tantsis keskmisest tantsuoskuseta eesti naisest oluliselt paremini – ja näete, kuhu ta sellega jõudis.
  Ja saade, muuseas, on ennekõike ikka šõu, mäng. Ja heategevus. Ja head tegema sobib Rootsi suursaadik suurepäraselt. Ma küll ei leia, et ta end seal narriks teeks. Ärge võtke kõiki asju nii tõsise elu ja surma peale heitlemisena!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.