Otsitakse kõrgehäälset inimest ühe kunstiprojekti jaoks

Tegutsen taas kuulutuste tulbana, kunstnik Sandra Jõgeva otsib nimelt…


Mul tuleb 6. dets Tallinna Linnagaleriis näitus ja tahan teostada ühte viimasel hetkel tulnud videoideed. Otsin inimest, kes oleks võimeline tegema sellist kõrget vokaalset heli, nagu berberid. Olen rääkinud klassikaliste muusikutega, kes on väga vastutulelikud ja abivalmid olnud, paraku loobusid pärast näidiste kuulamist ja soovitasid jazz-või folk-vokaliste. Olen suhelnud araabia muusika ekspertide ja/või viljelejate, Viljandi Kultuuriakadeemiaga jne… Sa ei tea kedagi? Olen nõus ükskõik kuhu Eesti otsa lindistama sõitma.

Ja et kiire on. Ja palju aega see sobivalt lauljalt ei  nõua ja tema kuhugi sõitma ei pea. Kui keegi mulle vastab, siis annan otse spetsiifilisemat infot (saadan meili, kus kirjutan näitusest pikemalt ja ka annan berberi heli näiteid).

Ja kui on Ekspressi link, siis peaks minu meelest olema ka Youtube`ilink )lingid), sest häda ongi selles, et inimesed pole kunstis vähemalt paljusid asju oma silmaga näinud, mille suhtes neil igasugused  (eel)arvamused on.

Niisiis, lisagem ka kontakti You Tube kanalile.

Võtta ühendust sandrajogeva@gmail.com.

5 mõtet “Otsitakse kõrgehäälset inimest ühe kunstiprojekti jaoks

 1. Tatjana

  Ma arvan, et tal tasub muusikaakadeemiaga ühendust võtta, nad oskavad ehk soovitada kedagi.Nende lauluõpetajad teavad kindlasti Eestis tegutsevaid erinevaid lauljaid.

 2. Eppppp Postituse autor

  Tuile juba pakuti, aga ta ytles 2ra. See berberite lauluh22l olevat nii teistmoodi kui klassikaliste lauljate oma… Nii et pigem folgi ja jatsu taustaga inimene sobib.

 3. Aurora

  Tegelikult on piitsutamisvideot võimalik näha, kui panna Youtube`i otsingusse sõna Gountlet.
  Peaks olema Gauntlet (Kadalipp), aga video ülespanija tegi näpuka.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.