Otsime suveks New Yorki asenduspesa 4-5 nädalaks

Ma panen selle kirja siia ka üles, mis ma oma kahele NY sõbrale saatsin, kui keegi oskab aidata, siis meilige mulle.

Hei
Mul on selline küsimus sulle… See on pikk lugu, aga lühidalt öeldes on Justini ema ja meie (minu ja Justini) suhted nii keerulised, et me otsustasime, teist korda enam lihtsalt ei suuda pikalt nende majas peatuda. Samas peaksime tulema suvel neljaks-viieks nädalaks USAsse (sellest on küll nädal plaanis olla külas sõbral Texases, Houstonis, ja/või nädal teha kaasa Justini konverentsireisid SF-sse ja Vancouverisse ja/või reisida upstate-New Yorki Ithaca ökokülasse vaatama – aga ikkagi jääb piisavalt pikk aeg New Yorgi jaoks.)
Kas oleks võimalik teilt korterit nn sublettida, kui te ise suvel Eestis olete? Või võibolla on sul mingit infot, kedagi, kellelt saaks niimoodi ajutiselt rentida, parim koht oleks Manhattan, aga võib ka muu sobida. Lihtsalt et oleks omaette koht, kus kotid maha panna ja neid lõpuks pakkida. (Justini ema läks lõplikult crazyks, kui me tema kodus tema silma all pakkima hakkasime… Ja ta ei saa sinna midagi parata, selline ta lihtsalt on. Parem mitte sama olukorda uuesti tekitada, et laste silme all vanaema karjub ja asju loobib… Kusjuures oma parimail päevil on ta neile väga hea vanaema ja Marta nagunii oleks suure osa sellest suvisest külastusajast tema juures. Küsimus just minu ja Justini asenduskodus ;).
Seda tean, et iga aeg saab Craiglistist subleti alt otsida, aga ma igaks juhuks uurin enne muid teid pidi.
Maksaksime muidugi selle aja eest, kokkuleppel, ja võime vastu pakkuda nendeks nädalateks oma Tartu tagaaiaga 3 magamistoaga maja võtmeid.
Kirjuta, mis arvad!
Ahjaa, kuupäevad. Justini konverentsid on juuni lõpus, see aeg peab sees olema, aga need ülejäänud nädalad võivad olla nii juunikuu kui juulikuu.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.