Välja jäänud küsimused

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. “elavad eraldi elusid eraldi linnaosades, on muidugi kohti, kus need elud kokku puutuvad”

    tuleb nagu tuttav ette…

  2. “Epp on ilmselt tark küll. Sest tavaarvamusele tuginedes: loll ta ju olla ei saa – on silmatorkavalt inetu naisterahvas teine.”

    mida küsimus nagu?!
    😀

  3. “kui te mustade räägitavast eeboni-inglise keelest aru ei saa”

    Krõmps-krõmps tähenärimine see nüüd on, aga eesti keeles on vist siiski eebeni (-puu,-must jne). Ja kui eestlastele öelda “eebeni inglise keel” siis ega nad pruugi taibata, millest jutt käib.Mis muidugi ei tähenda, nagu paljud ei aimaks, et USAs erinevad rahvusrühmad räägivad erinevat inglise keelt.

  4. Kas saaks nii, et SLÕL online reportereid, kelle tööks on Justi roosade uudiste refereerimine, ajakirjanikuks siiski ei nimetaks. Mari-Leen ei ole ajakirjanik ja tema sedasi tituleerimine solvab kogu elukutset.

  5. No aga ikka on ajakirjanik, kes ta siis veel on? Mhm.

    //

    Sga muide, ta just meilis, et need küsimused-vastused on ikkagi kõik nüüd üles pandud. Aga ma ei hakka siiski neid maha kustutama siit.

    //

    Catalina, on vist jah eebeni… eebenikarva juuksed Lumivalgekesel ju ;). Kas sul on beebi käes, oli vist jaanuaris tähtaeg? Meili mulle, kui aega saad.

  6. Vaatasin SLÕlehe klippi. Päris vahva on sind ka “live´is” näha! Ja kui tohib, siis “silmatorkavalt inetu naisterahva” kohta näed sa ikkagi vägagi sarmikas välja! 🙂
    Kui tuli see koht, kus ämm tahtis koerale tuled põlema jätta, siis mõtlesin kohe, et mina jätan ka koerale alati ühe tule põlema (kuigi ma täpselt ei tea, kas ta sellest hoolib). Ja siis tuligi sinult ka kohe mööndus, et ühe väikse tule võib ikka jätta ka, aga mitte tervet majatäit (no seda luksust ei lubaks eestlased endale juba majanduslikel kaalutlustel).

  7. Mari-Leenu ajakirjanikuks olemise asjus olen ma küll ka sellega sama meelt, kes palus teda ajakirjanikuks mitte nimetada. Ma usun, et see pole võimatu, et inimene astub ühel heal päeval toimetusse ja hakkab ajakirjanikuks – aga see saab olla ikkagi väga harv erand. Miks üldse siis ülikoolis ajakirjandust õpetada, kui see niisama lihsalt käibki. Onlaini reporter, kelle asi mujal ilmunud uudiseid refereerida – palun. Aga ajakirjanikuamet kõigi oma kutseoskuste ja -eetikaga, väljendus- ja õigekirjaoskuse ja hulga muude akadeemilise haridusega kaasa tulnud oskustega… Las ajakirjaniku tiitel jääb ikka neile, kes selle väljateenimiseks tööd on teinud. Mis ei tähenda, et onlainis ei võiks töötada ajakirjanik – aga esialgu paistab see, et ta seda on, teiste taustal ka kaugele välja. Selline on seis praegu.

  8. Minul pole Mari-Leenile midagi ette heita, kõik oli korrektne. Lausa hästi kirjutatud lead oli, lõpu-üllatuseks. Ja kohe alguses helistades oli korrektne ning pidas mitu korda minuga pisiasjade suhtes sidet. Ja marssis tublilt meie perega kaasa mööda Tartu linna, kuni lõpuks see videointervjuu võimalus tekkis.
    Nii et oli täitsa normaalne ajakirjanik! 😉 Eriti veel arvestades, et ta seal töökohal umbes teist nädalat töötab.

    Üldse jäi seekord Õhtulehe asjaajamisest hea mulje. Välja arvatud see stoppkaader video alguses, mis on lihtsalt ebaõnnestunud näoga, aga see on ikkagi pisiasi.

  9. Mina nõustun küll eelnevatega, et Mari-Leenu ajakirjanikuks nimetamine on küll liig mis liig. Kirjatükk loomulikult korrektne aga no tõsiselt, kas sa kuulasid ka, kuidas ta rääkis? ää,öö ja nagu iga teise sõna ees. Kas sa sellist ajakirjanikku võtad tõesti tõsiselt?

  10. Lõheliste puhul ei ole elavhõbeda sisaldus nii kõrge. Ütleks nii, et ainult elavhõbeda pärast (v.a. raseduse ajal jne) ei ole mõtet nt lõhet vältida.

    Läänemere puhul teeb mulle kordades rohkem muret PCB/dioksiini probleem (ja muu Venemaalt tulev saast). Elavhõbe on mürgiseim lihtaine, kuid PCBd on mürgisemad veel.

    Metsiku Alaska lõhega (kus pealegi ei toimu ülepüüki) ei ole minu teada probleemi, meie turul müüdavad Kamchatka gorbusha konservid peaksid samuti olema OK, kuid kes seda teab – Vene toode.

  11. Ma olen juba tundide kaupa otsinud, aga ei leia netist mitte kusagilt infot, selle kohta, kas Tartus on ka võimalik osta mahetoitu … Kas sahver.ee ja mahekaup.ee oma tooteid ka Tartusse toovad? Või on siin olemas mõni eraldi mahetoidu pood ka?
    Vabandust, et sind selle küsimusega tüütan, aga ei oska kellegi teise poole ka pöörduda …

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar