Veeprobleemid ehk film täna õhtul

…ETV-s 22.30

Veest, inimestest ja kollastest kanistritest (Über Wasser. Menchen und gelbe kanister, Austria/Luksemburgi 2007)
Austria kineasti Udo Maureri dokumentaalfilm on siiras ja mõtlemapanev lugu veest, nii enesestmõistetavast ning ometi asendamatust elemendist kolmes maailma erinevas paigas: Bangladeshi Brahmaputra jõe deltas, kus inimestel jääb vee pealetungi ees üha kitsamaks; Aralski linnas Araali mere ääres, kus laevavrakkide vahel jalutavad nüüd kaamelid; Nairobi suurimas slummis Kiberas, kus puhas vesi maksab hingehinda. Sel teekonnal avaneb jahmatav pilt inimeste igapäevasest eluvõitlusest – hoolimata veest, veega ja ilma veeta. Film on eetris ETV keskkonnakuu raames.

3 mõtet “Veeprobleemid ehk film täna õhtul

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.