Otsime majakesse üürilisi, 5-6 nädalat suvel

Panen teate ka siia: meil jääb tühjaks (25. juuni kuni 31. juuli) aiaga maja Tartus, Tähtveres (kesklinna lähistel aedlinna-õhkkond, kui te ei tea ;). See võiks olla ideaalne variant mõnele välismaal elutsevale eesti perele, kes tahab tulla kodumaad suvel väisama. Üüri hinnas saame kindlasti kokkuleppele, olulisem on, et oleks usaldusväärsed inimesed (eriti hea, kui tuttavate tuttavad, sõprade sõbrad, eksju) – ja kuna meil elutseb siin ka Tibu-Kiisu-Miisu-Liisu, siis temale tuleks teha pai ja anda süüa.

Kui on huvi lähemalt arutada, siis meilige epp.petrone@gmail.com

LISATUD. Oleme otsustanud! Eestlased Brasiiliast, Kolumbiast, Austraaliast ja Saksamaalt… Lõime käed Brasiiliaga, kes kõige kiiremini reageeris. 😉

Üks mõte “Otsime majakesse üürilisi, 5-6 nädalat suvel

  1. Pingback: Elust kirju » Blog Archive » Otsime Tartu majja üürilisi augustikuuks

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.