Petrone Print otsib inimest (inimesi) appi

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Hea Epp,
    Sa ütled olevat dilemma PMi aritklite puhul, et kas “Reklaam sulle kui autorile”, “aja kulutamine, mil võiksid midagi muud kirjutada”.
    Aga lähene hoopis “see, mida mul on öelda”. PMi lugejaskond on suur (+ veeb). Mina läheneksin pigem positsioonilt “avalik tribüün” ja kasutaksin seda targalt ja rõõmuga….
    Edu ja rõõmu!
    br.

  2. Seda ma olengi ju ka nimetanud 😉
    “ideaalne võimalus oma asja ajada”
    Nii ma alguses võtsingi seda. Need teised ütlused on mõlemad tegelikult mulle oluliste kõrvalseisjate suust.
    Aitäh, Britta.

  3. Ma arvan ka, et võiksid ikka kirjutada edasi. See ongi selline “arteri kolumn”, ma mõtlen, kirjuta valmis ja enam ära sellega tegele, isegi kommentaaride lugemisega mitte. Eriti kommentaaride lugemisega.
    Aga muidu katsu ikka puhata ka. Muidu on üks sagimine ainult.

  4. Aitäh ;).

    Kijutan seda ikka edasi. Algne plaan oli aasta aega ja tegelikult on see suurepärane võimalus oma asja ajada, tuleb lihtsalt end kord nädalas kokku võtta…

    Marta ja Anna blogi kirjutan ka edasi. Muide, on kaebusi, et inimesed ei saa parooliga sisse. WordPressis asub see blogi nüüd. Kas keegi tarkpea oskab kommenteerida, mis nad peaksid oma arvutis muuta (parool on kindlasti õige; kontrollitud), et sisse saada. Ma ise ei oska muud soovitada, et proovida teist browserit, sest minul on selline asi vahel toiminud (kui Firefoxiga ei saa, siis Explorerit, või vastupidi) ;).

  5. See parool on ju niisugune nipiga. Mina kah proovisin sada korda, enne kui tuli pähe selline loll mõte tühiku asemel enterit panna. Äkki ikka parooli viga?

  6. Mina ei oska rohkem kommenteerida, mina panin lihtsalt ühe sõna salasõnaks ja kõik.

    Aitäh neile, kes abi pakkusid. Kuna pean praegu pakkima ja valmistuma reisiks, ei jõua sellega tegelda – enne, kui reedel või esmaspäeval.

  7. “the stupid thing about doing this is that it’s so short-sighted….when people eventually find out they are lying or manipulating things to ‘program’ a certain outcome (in the lives of others) it undermines eve.;thing…r.”&nbspyBrilliant observation El-bo!

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar