Ongi vist otsustatud tõesti: Obama võidab

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Meie raha on seal Islandi pangas ja eks nüüd peame meie ootama mis saab ja kui palju on üldse võimalik tagasi saada. EU ei taha vastu tulla, et garanteerida hoiusekaitse sest Island ei ole liidus, aga väiks lootus on Hollandi keskpangal. Eks näis…

  2. McCain nagu raakis koguaeg, et tal on plaan ja ta teab mis teha aga kordagi ta ei oelnud valja, et mis ta plaan siis on ja mida ta tegema hakkab. ajas imelikku ymmargust mulli.

  3. Mul on millegip2rast hea meel, et kogu maailmamajandus kokku kukub. Ma ei tea miks. See tuleb vist sellest, et ma eestlane olen. Hea meel kui kellegil halvasti l2heb peale pikka hyppamist ja h6iskamist. See, et see ka mind ennast v6iks puudutada j22b kuidagi emotsionaalsele tahaplaanile ja ei huvita eriti. Ma ei tea kas keegi jagab seda tunnet. Eestlaste hulgas ehk kindlasti.

  4. 1) Kriis toimub liiga vara. Kui raha lõpeb otsa ja toimub mingi järgmine faas, kus inimesed ei saa ühest kohast teise, siis võivad hoopis vabariiklased sellest kasu lõigata. Tarneahelad on niigi haprad. Võimulolijatel on palju mänguruumi, see ei ole paranoia, on lihtsalt väga palju raha ja aega ettevõtmisse investeeritud.

    2) Ma ei ole näinud McCaini midagi füüsilist tegemas. Kas ta teeb sporti või ainult käib ringi norgu vajunult. Ühes ajakirjas seisis grilli ees. That’s about it. Reagani puhul olid hobused, puude raiumine. McCaini juuksed läksid paari nädalaga valgeks, Reaganil kuidagi püsisid elu lõpuni mustad.

    3) “My friends” on väga kahtlane. Mind ei ole ükski enda sõber kunagi mulle “my friend” öelnud. Seda on mulle öelnud ainult tänavainimesed ja müüjad.

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar