“Minu Alaskast” toimetaja-kirjastaja silme läbi

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Ma ei tea te honoraride suurust, aga Antarktikasse selle raha eest ehk ei saa, ja kui saaks, siis vist mitte märtsis (talvituma?). Seega – Gröönimaa?

  2. noh, epp, tegelikult see minekujutt oli mõeldud sulle usaldatud siseinfona 😉

    mu oma viga vist… ju ma siis oleks pidanud mõtlema sellele, et sul tekib tahtmine sellest kirjutada, ja oleksin pidanud ka lisama, et epp, ära veel kirjuta 😛

    sel hetkel, kui ma oma paberid korda saan ja kõik tööload tagataskus on – siis ütlen, kes õige vastuse ära arvas. sobib? =D

  3. Sellepärast ma rohkem ei kirjutanudki, et aimasin, sa ei taha seda veel avalikustada. Vaatasin, et sa oma blogis annad ka väikese vihje, et vaikus asendub märtsikuust alates millegi uuega…

  4. Mina tean, Afganistani läheb ta. Hullemat kohta on raske leida peale Iraagi muidugi, sest Iraagis on ilma ihukaitjateta vähe lootust ellu jääda ja egas Mann ju elust lahkuda taha. Paluks auhinda äraarvamise eest.

  5. Mõnusalt muheledes olen Maria toimetamisi blogis (kuigi juhuslikult) jälginud ja vahel emalt küsinud – kuda läheb? – sisimas mõelnud, et kuhu järgmiseks – kui koertega seotult – ehk siis newfoundland ja Kanada?
    Koeranduse maailmas on vähe selliseid inimesi kui Maria ja seda toredam on äratundmisrõõm, et kõik hääd ei ole veel kõige kaduva teed läinud.
    Minu Alaska raamatuid ostan 2 – teise hääle sõbrannale – kes ka mõningad aastad tagasi Alaskal õppis/töötas.

  6. Pane aga kõik uued raamatud valmis, Epp – siit ma tulen!!!
    Lennuk maandub Tallinnas 18. detsembril ja Tartus olen arvatavasti j6ulude ja uue aasta vahelisel ajal.
    Anna märku kas olete ka kodumail või tulete hoopis siiakanti pakipabereid rebima?

  7. Mingi Venemaa põhjaosa nagu Novaja Zemlja? Arvestades nime põhjal, et ilmselt tegu kakskeelse inimesega ja vene keel sul ka käpas, oleks see üks loogiline seikluse jätku koht?

  8. ei, ka see ei ole…

    peaks vist mainima, et epp ei andnud just kõige targema vihje. ses mõttes, et jääd ja lund on, jah, aga see ei ole päris see koht, kus neid kahte kõige enam oodataks näha.

  9. mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm,mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

  10. Airis, kas see olid sina või sinu laps?

    Nojah, kukkus vist päris põnev mäng välja. Saab näha, kas keegi arvab ära või jõuab Mann enne avalikustada.

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar