Öö hääled

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Epukene, magama peab!!! Tean ju ise ka, kui jube on kehva öö järel tööl olla. Pikapeale see ju hakkab mõistuse peale ka Ma ise pole ei keskkoolis ega ülikoolis eksamiteks öösel õppinud, magamine tegi pää selgeks…Pean töö hommikul 5.40 ärkama, seepärast ei jõuagi õhtul kaua lugeda või hääd filmi vaadata.Nüüd sul lapsed ka suuremad, kes juba öösiti paremini magavad. Nii et ÖÖSITI MAGAMA!

  2. öö pimedus tõmbab mõtted kokku ja pea on klaarim. mõtted selginevad ja kirjutamine on ladusam. minul on nii.

  3. Eks siin tule mängu need hommiku- ja õhtuinimesed. Kõik olulised kirjatööd, õppeaasta aruanded jne. teen ma hommikuti puhanud peaga. Õhtuti vajan rahu hea raamatuga või telekaga.

  4. Aga kui su vaim v2sinud on (=pole piisavalt magada saanud) siis kas romaani kirjutamisest ikka tuleb asja? Ega ma ei tea, inimesed on erinevad, minul n2iteks ei tule v2sinud peaga mitte midagi v2lja, m6nikord isegi kui on selline “kirkusehetk”, kus k6ik paistab justnagu nii selgelt – aga kui puhanult asja yle vaatad siis on t2itsa nagu vaimuhaige soperdis ees…

  5. Kusjuures, mul on sama asi: ei raatsi magada, kuna üleval olla on nii huvitav. Elu ja kõik asjad on nii huvitavad, magada on igav! Ei viitsi minna! Jah. Aga samas, hiljuti külastatud teaduskonverentsil kuuldud ettekandes selgusid väga hirmutavad uued andmed oma melatoniinisekretsiooni segilöömise mõjude kohta… Nii et magama peab, vastupidisel võivad olla väga kurvad tagajärjed tervisele, mis tulevad “nagu välk selgest taevast”, aga tegelikult võivad olla seotud justnimelt pimedal ajal ärkvelolekuga.

  6. Seda jah, et üleval olla on huvitav, aga kuidas te jaksate kaua üleval olla??? Ma võiks küll tahta kaua lugeda või head filmi vaadata, aga ma lihtsalt vajun ära…

  7. sama siin. mul üks sõbranna käis külas. ja ütles, et oli kella 5ni ööd imetlenud, pesu voltinud, mõelnud ja koristanud. ja oli meil hilise õhtuni. mina imetlen jälle aeg-ajalt neid unetuid. kuidas nad seda suudavad, ma ei tea. ka minul on suur soov üles jääda, kuid ma tean täpselt, millin ma siis järgmisel päeval olen – nagu preili Sokk, kellelt on kõik kaneelisaiad näpatud—
    ning tihti uinun ma koos lastega ja magan, kuni nad ärkavad. ja miski pole mulle magusam unest. magamasaamise nipp on mul lihtne. hilja õhtul ei vaata ma enam telekat, tihti ka arvutis ei ole, siis tulebki vist hea uni..

  8. epp, kuule, mul siin tuli eile mote, mida kangesti jagada tahtsin. lihtsalt, et akki sa leiad ka uhe iva.

    siuksed jube varvikad inimesed, keda kaaslased mokaotsast ehk isegi legendaarseks peavad, on saanud selliseks ise protsessi markamata. ja kui ma just vaatasin seda terevisiooni salvestust sinust ja tarvost, siis ma motlesin, et sinagi oled jube oluliseks saanud, laias plaanis, nii “minu” sarja mottes kui blogide maailmas, aga sa vist ei ole sellest arugi saanud. kuidagi monus soe oli vaadata. lihtne ja sobralik…

    aitah!

  9. Just, lihtne ja sõbralik!Ja tegijaks oledki ka saanud, aga oled seda vast ikka ise ka märganud… Ja nüüd siis tegema raamatut, “Kuidas ma tegin sarja “Minu…” “. Palju jõudu, päikest ja armastust!!!

  10. magamise-värk on kummaline jah. Kui kunagi emal Tartus Vallikraavi haiglas abis olin, ütles koridoris üks kogenud mees: Peaasi, et päeval ei maga, siis on lõpp. Märkimaks, et unetu öö teeb asja veel hullemaks. Samas, kui endal paar nädalat Maarjamõisas tuli sidida, pold nagu mingit vahet – kui uni, siis magad, kui ei, siis ei. Mis tähtsust sel, kas öö või päev.
    Tänud, Lee, seda melatoniini-asja peab uurima siis.

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar