Bostonist

Kiirelt:
– korter on meil juba välja üüritud, sellega seoses ärge mulle enam sel teemal meilige, kuni järgmise aasta augustini :).
– Töömehed olla endiselt saadaval, neile võite küll helistada.
– Olen Justini tööasjus kaasas Bostonis ja homme sõidame New Yorki, kuni augusti lõpuni. Ja ma olen taas kord pettunud cityelus. Hakkan seda vahepeal idealiseerima, aga kui kohale jõuan, siis tuleb meelde, kui räpased on tänavad ja kuidas mu kopsud (jah, mul on nad tundlikud) õhtuks seest justkui sügelevad ja kuidas ainus võimalus kiiret kohvi saada on osta seda plastik-kaasavaraga.
Nii et täna igatsen ma Setomaa järele, aga: panen selle nüüd kõrvale ja võtan Anna ja Marta ja läheme taas jalutama. Linnaelus on näiteks see tore, missugune rahvaste paabel valitseb mänguväljakutel.

Üks mõte “Bostonist

  1. www.Youtube.com

    I am no longer positive the place you are getting your info, but good topic.

    I needs to spend some time studying much more or understanding more.

    Thanks for fantastic info I was looking for this information for my mission.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.