Tulge kuulama-osalema, kuidas emad poliitikutelt pärivad! Täna kell 14

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Epp, tõsiselt, ära pinguta poliitilise korrektsusega üle. Kui emad siis emad, miks on sellepärast vaja vabandada, et isad ei tee üleskutseid.

  2. Muide, ERR ei tule meie ümarlauda kajastama, sest “meil on reegel, et enne valimisi me uudistest kohalikel valimistel
    kandideerivatele poliitkutele sõna ei anna, et nad ei saaks endale
    nõnda valimisreklaami teha”. Vaat siis, meie mõtlesime, et just …enne valimisi on aeg igasugused tähtsad asjad nagu lastehoiurahad selgemaks rääkida 🙁 Ja ainult lapsevanemate-seltsiliikmete intervjueerimine tundub reportereile ilmselt mitteadekvaatne.

  3. Või siis nad kardavad et ei õnnestu ilma poliitikuteta seltsiliikmeid küsitleda.

    Ma saan aru, mis sind morjendab. Mind morjendaks ka. Aga ma saan ka ajakirjanikest aru. Ehkki varsti ei olegi muud moodi võimalik tähelepanu tõmmata kui kohukeste laadis tralliga. Vastik.

    Vähemalt võtavad poliitikud ise seda asja nii piisavalt tõsiselt, et tulevad kohale ja RÄÄGIVAD.

  4. Tallinnas käisid perepäevahoidude vanemad (üks isa ja üks ema) täna abilinnapea Merike Martinsoniga kohtumas ja andsid üle perepäevahoiusüsteemi senise jätkamise toetuseks kogutud allkirjad.
    Merike Martinson lubas, et päris perepäevahoiud saavad endisel viisil jätkata, aga midagi tuleb ette võtta, et lugematud lastetubade kasutajad ei saaks lihtsalt lusti lõbutsemise pärast seda raha kasutada. Praegu on vaene aeg ja kõigi jaoks raha ei jätku.
    Probleem on selles, et sisuliselt võiks perepäevahoid kuuluda haridusameti kompetentsi, kuid sealsed ametnikud tõrjuvad selle tagasi, väites, et tegemist on sotiaalvaldkonnaga. Keegi ei taha neid kulutusi nö oma “rea” peale võtta, kuigi samas tunnistatakse, et teenus on vajalik, vähemalt alla viieaastastele lastele (paljud lasteaednikud ja alushariduse juhid on seda meelt, et kooliminev laps peaks päris lasteaias käima).

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar