Järgmisel reedel tuleb “Minu Soome” vestlusõhtu

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Esimest korda “Minu…” raamatute ajaloos kahetsen südamest, et ei saa tulla ja olla ja kuulata… Kahjuks ei saa kolme lapse kõrvalt kuidagi pelgalt selleks jutuajamiseks pealinnast põgeneda, liiatigi kui laupäev on totaalselt planeeritud. Aga ootan siis niisama väga-väga…

  2. Juba saingi Soome-raamatu koos paari teise “Minu..” sarja raamatuga sel aastal sünnipäevaks! 🙂 Loetud ka.
    Olen vist ennast suht kenasti selle sarjaga järje peal hoidnud, m6ned raamatud ootavad veel j6ulupaki-aega.
    Tahstin ainult öelda, et palun jaga Kajaga minu arvamust:
    Nautisin raamatut tohutult!!! Ainult paar nädalat on lugemisest möödas, aga tundub et peaks uuesti lugema. Kaja stiil on humoorikas, aga selle kerge huumorikihi all on peidus mitu kihti informatsiooniga – nii et veelkord lugedes leian kindlasti midagi uut. Niisugust soojust nagu “Minu Soome” autor jagab ühest külmast maast kirjutades naljalt kirjanduses ei leia! Kodune ja soe raamat, nagu vanaema kootud kirju käpik 🙂 Aitäh, Kaja!

  3. Täname meeldiva ja sisutiheda õhtupooliku eest koos Kajaga. Meile meeldis,et ei räägitud ainult Soomest vaid ka inimeste vahelistest suhtetest. Selles osas on meil, eestlastel, veel palju õppida. Aitäh karjala pirukate eest. Me ei teadnud,et neid tuleb süüa munavõiga. Püüame neid ka kodus küpsetada kui raamatu lugemise oleme lõpetanud.
    Aitäh!

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar