“Minu Soome” vestlusõhtu HOMME ja sel ajal kõik sari müügil sõbrahinnaga

HOMME, 16. oktoobril kell 16 toimub Tartus, Kirjanike Maja keldrisaalis Krüpt vestlusõhtu raamatu „Minu Soome” autori Kaja Tamperega. Olete oodatud! (Lisaboonusena kohal ka värske “Minu Eesti” autor Justin 🙂 Ja kõik Minu-sarja raamatud on meil seal ka müügil sõbraliku hinnaga, 50-125 krooni raamat!)

Minu Eesti kohta tahaks midagi veel kommenteerida, aga olen juba pannud paika mõttes tärmini: see-ja-see-töö veel ära teha ,ja siis ma võtan mõnuga ning kirjutan iga raamatu kohta blogiposti-kommentaari. Kõik nad väärivad seda, juba alates “Minu Pariisist” ja “Minu Islandist” ehk kevadest saati olen seda teha tahtnud.

Täna aga on veel see-ja-see töö, sealhulgas siis “My Estonia” korrektuuri lugemine. Justini inglisekeelne raamat ilmub umbes 10. novembril ja on siis saadaval nii kirjastuse netipoes, Eesti poodides ja ka amazon.com-is ja amazon.co.uk-s..

6 mõtet ““Minu Soome” vestlusõhtu HOMME ja sel ajal kõik sari müügil sõbrahinnaga

 1. tikker

  mul on sihuke täiesti offtopic küsimus – sattusin täna lapsuliblika blogi lugedes sinu vanade postituste hulgas kolama ja eelmise aasta alguses kirjutasid, et sulle meeldiks elada ithaka ökokülas. hakkate ju varsti jälle poole kohaga ameerikas elama, kas seda varianti pole kaalunud?

 2. mia

  “Minu Eesti” on vahvalt kirjutatud raamat, kas tõlke tegid Sina Epp?
  Igal juhul siirad komplimendid Teie perele.

 3. Marii

  appike, ma vajan seda inglisekeelset varianti oma ameerika kallikesele! see on tõeliselt naljakas lugemine ja kusjuures ma täiesti usun, et mu kallike mõtleb täpselt nagu Justin. Tõlkisin talle paar lõiku ja no küll ikka naeri seal teiselpool ookeani – eriti piimapakkide osas.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.