Vaimujuttu ka :)

Ma tunnistan siin üles oma nõrkuse jumalate, inglite, kuu ja tähtede vastu 🙂 – http://www.gossip.ee/articles/2054

Muide, vaatan, et gossip.ee on täitsa asjalik, tundub kuidagi vähem kollane-tibilik kui näiteks buduaar.ee? Mitte et ma neid nii sageli loeksin, aga vahel sirvin küll… Gossipile oleksin ma teistsugust nime soovitanud.

Hee, mis ma nüüd kategooriaks panen? Kas meediakriitika? 🙂

10 mõtet “Vaimujuttu ka :)

 1. tikker

  sul paistab minu emaga väga sarnane maailmavaade olevat. mina olen ka palju sellest kaasa saanud.

  aga tegelikult tahtsin ma hoopis seda öelda, et see foto seal artikli juures on parim, mis ma sinust kunagi näinud olen. ja sa meenutad seal mingit kuulsust… erkin pakub hedvig hansonit, ma ei tea, võib-olla. igatahes ilus (ja mitte niivõrd sellepärast, et kuulsust meenutad, vaid lihtsalt ilus) 😀

 2. Eppppp

  Ma siin saladuskatte all tunnistan üles, et Justin luges ka seda lugu ja sai kõhutäie naerda, et ma nii tumba olen ja tema horoskoobiaastat ei tea. Et tema olevat jah hoopis Kits oma andmetel.
  …Selle peale ei oska muud öelda, kui et lugege “Minu Eestist”, kuidas me minu udupea tõttu lennukist maha jäime.

 3. mia

  Armas inimene, kes on minu elus ja aastaid õppinud ja lõpetanud Tiibeti meditsiini õpetava õppeasutuse rääkis mulle, et aastatel 2009 ja 2010 on planeetide seis sama mis enne II Maailma Sõda ning see ei pruugi tähendada sõda vaid suuri muudatusi maailmakorras. Vahest see, et inimesed annavad jälle ruumi teadmisele, et meie ümber kõik ei ole nii materiaalne ja käega katsutav – ongi see suur muutus mis meid ootab. Maailm on juba praegu teine kui aasta tagasi.

 4. pupu

  EPLi lingilt siia nartsissismi kantsi sattudes ei saa endki tagasi hoida ja öelda, et see on ikka päris veider ja kõhe, mida siin tehakse. Mingi sekt?
  Usun, et avaldaja ei pahanda ka sellise arvamuse peale.
  Meediakriitika pealkirjaks ehk?

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.