Pakkumine USA eestlastele, saan siit NY-st otse raamatu saata

Jõudsime just tagasi Ithacast, oli imepärane reis ökokülla (kirjutan sellest veel) ja külaskäik seal lähedal elavale meie “Mina olen ookean” raamatu autori Sandra Steingaberi juurde.
Kuna Sandra ei soovinud nii palju eestikeelseid raamatuid kui ta lepingu kohaselt pidi saama, siis on mul siin New Yorgis nüüd “Mina olen ookean” raamatuid üle. Lugege selle raamatu kohta – siit: http://petroneprint.ee/mina_olen_ookean.php – eriti soovitan seda raamatut väikeste laste vanematele ja last ootavatele või planeerivatele peredele, et teada saada keskkonnariskidest – aga samamoodi soovitan ka kõigile keskkonnast hoolivatele inimestele!
Ja kui soovid seda raamatut, siis vormista www.petroneprint.ee kodulehe kaudu selle ost ja/või meili mulle epp.petrone@gmail.com.
Ma panen selle sulle siis otse siit New Yorgist posti ja tuleb pisike USA-sisene postikulu juurde lisaks raamatu hinnale.

6 mõtet “Pakkumine USA eestlastele, saan siit NY-st otse raamatu saata

  1. Eppppp

    Ithaca, New Yorgi osariigi põhjaosas. Olen sellest ökokülast enne ka veidi kirjutanud siin blogis.
    Kreeka Ithacas pole ma käinud.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.