“Minu Maroko” ja”Minu Nepaali” õhtutest

Annan siinkohal teada, et otsustasime “Minu Maroko” Tallinna-õhtu lükata edasi. Autor Kätlin ootab last, kes loodetavasti sünnib märtsis, ning Tallinnas mošees teeme temaga kohtumisõhtu kas hiliskevadel-varasuvel või hoopis sügisel.
Seniks võite lugeda värsket Õhtulehe online-intervjuud temaga – siin.

Paari nädala pärast on aga tulemas  “Minu Nepaali” õhtu. Kaia-Kaire on Himaalaja jalamilt tagasi Eestisse jõudnud. Kindel on see, et 18. veebruar kell 18 alustame temaga meie kirjastuse foto- ja vestlusõhtute sarja Tartus, Lutsu raamatukogus!

Ning 10. märtsil (kellaaeg pole veel teada) tuleb Nepaali-teemaline filmi-vestlusõhtu samuti Tartus, Genklubis, kus Roy Strider Kaia-Kairet küsitleb (Roygi on ju Nepaalis elutsenud).
Ja kunagi vist märtsi alguses teeme Nepaali õhtu ka Tallinnas, aga see kuupäev ja koht on veel täpsustamisel.

3 mõtet ““Minu Maroko” ja”Minu Nepaali” õhtutest

 1. Helen

  Tänan väga Kätlini raamatu eest!
  Tahaks tänada ka Kätlinit, et tal ikka jätkuks jaksu inimliku piiratuse ja rumaluse müüri toksida. Ehk hakkab midagi murenema.
  See oli just see raamat, mida ma lugeda tahtsin!

 2. T.A

  Palun mõlemad õhtud kindlasti ka Tallinnas korraldada!!!!

  Nepaali raamat on minu lemmik siiani loetustest ja see teema üldse väga huvitab.

  T.,
  Endine tartu elanik ja ei saa kuidagi tartusse sõita nende ürituste puhuks, kuna üritused on tööpäevadel. Kindlasti on palju teisigi tallinlasi, kes tahavad kõigest osa saada, millest tartlasedki 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.