Täna õhtul Tallinna linnaraamatukogus räägime “Minu”-sarjast ja “Minu Nepaalist”

“Minu Nepaali” vestlusõhtu Tallinnas!
Tuesday, March 16, 2010
Time: 5:00pm – 7:00pm
Location: Estonia pst 8

“Minu Nepaali” vestlusõhtu Tallinna Keskraamatukogus

16. märtsil kell 17 on Tallinna Keskraamatukogus külas kirjastuse Petrone Print autorid Epp Petrone (“Minu Ameerika 1” ja “Minu Ameerika 2”) ja Kaia-Kaire Hunt (“Minu Nepaal”).

Kohtumisõhtu toimub raamatukogu suures saalis, Estonia pst 8. Õhtu avab kirjastaja Epp Petrone, kes räägib, kuidas populaarne ja armastatud “Minu…” raamatute sari alguse sai, juba ilmunud raamatutest ja sarja tulevikust.

“Minu Nepaali” autor Kaia-Kaire Hunt räägib pikemalt oma raamatust ning elust Nepaalis. Kuidas erineb elu Himaalaja jalamil meie omast? Mis on Nepaali juures üllatavat? Kaia-Kaire leidis Nepaali lastekodus vabatahtlikutööd tehes iseenda ning elu, mis talle lõpuks õnne ja rahulolu tõi. Raamatu- ja reisijutu juurde näitab autor ka pilte ning räägib pikemalt jätkusuutlikust heategevusest.

Keskraamatukogu vestlusõhtul saab osta ka sõbrahinnaga raamatuid!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.