Reisimeenutused: Istanbul

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. kaks lauset hakkas silma:
    “Me igaks juhuks siis läksime ka sinise silma poodi ja ostsime sealt igaüks endale sinisilma.”
    ja
    “Neidsamu palverändureid vaatasin – nad teavad ilmselt mingit saladust, mida minul ei ole.”

    päris ilmekad, kui järele mõtled, kas pole? esimene ütleb, et järgid igaks juhuks iga usku või uskumust, mis maailmast leiad, teine jällegi… noh, võibolla nende palverändurite saladus ongi see, et nad on leidnud, mida uskuda, ega pendelda saja erineva variandi, sh ebausud, vahel?

  2. Minul on Istanbulis türklannast sõbranna, kes on küll väga euroopalik. Mingid kultuurierinevused kindlasti on, kuid temaga suheldes mingeid eelarvamusi küll ei ole silma torganud. 5 a tagasi käisime hispaanlannast sõbrannaga tal Istanbulis külas, väga tore reis oli! Soovitan kõigil Istanbuli külastada.

  3. Seda küll, Istanbulis on väga tunda see euroopalike naiste kiht ka. Aga siiski ei olnud meie selle ööpäeva jooksul mitte ühtegi kontakti naisterahvaga. Nägime jah, et osal olid rätid peas ja teistel ei olnud, aga suhtlema tulid ainult mehed. Järgmisel päeval Tais oli just vastupidine olukord, huvitav.
    Me tahame ka kindlasti Istanbuli kunagi tagasi minna. Nüüd tean, et õige aeg külastuseks on aprill kuni oktoober. See va märtsi algus oli liiga jahe!

  4. Ma tundsin, et pean seda lihtsalt kirjutama, et see on tõepoolest tõsi : —elu on– üksildane. Nad ei kuulu türgi naiste hulka, ja nad ei kuulu enam ka Euroopa/Eesti naiste hulka. Nii see kahjuks on jah…( või õnneks? )

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar