Kuresaaares “Minu”-sarja ja “Minu Maroko” tutvustus

“Minu Maroko” vestlus- ja filmiõhtu
Thursday, April 15, 2010
Time:
5:00pm – 7:50pm
Location:
Saare maakonna keskraamatukogu II korruse saalis
Description
Vestlusõhtu Saare keskraamatukogus

Kätlin Hommik-Mrabte tutvustab oma raamatut “Minu Maroko”, pakub selle kõrvale kanget teed, näitab pilte ja jutustab oma kasvamise teest. Raamatu autor jõudis oma religioossete otsingute tulemusel islamiusuni ülikoolipäevil Tartus. Araabia keele ja koraani õpingud viisid ta Pariisi, kus ta kummalisel kombel leidis interneti teel hingesugulase. Kätlin otsustas vastata südame häälele ning sõita Kuveiti enda pulma, kohates alles seal esmakordselt oma tulevast abikaasat. Koos siirduti mõne aja pärast Marokosse, kus autor pidi kohanema uue perekonnaga ning araabiamaa igapäevaeluga.

Õhtu juhatab sisse Epp Petrone, kes tutvustab “Minu..”-sarja: kuidas see alguse sai ja kellele on see mõeldud.

Kätlin näitab Khadijah Chadly dokumentaalfilmi “Zrareet”, mis on tuntud ka nime all “Kuidas dresseerida Maroko meest ja elada, et sellest rääkida!”

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.