Uus raamat ja Prima Vista nädal

Ma pole ise veel puutuda saanud, aga trükikojast on väljas “Minu Ameerika 2” uustrükk, tegime sellele imeilusa uue kaane (kas te ikka teate seda lugu, et “Minu Ameerika” raamatuid siiani pidid mehed salaja lugema, liiga tibilikud kaaned olevat olnud :)) ja sees on fotopoogen ning väike epiloog. Selle kõigega seoses on veel natuke alles olnud “Minu Ameerika 2” vana versioon alla hinnatud.

Ja vist homme jõuab südameraamat trükki, ohhhhh. (Sellest ma veel kirjutan.)

Ja sel nädalal on  Prima Vista, mina muide möllan lastega Tartu Pargiraamatukogu kunstitelgis (Poe tänava lähistel), räägin neile lugemisest, kirjutamisest ja kirjastamisest. Kopeerin raamatukogu kirjast: Prima Vista ajal olete neljapäeval, 6. mail hõivatud päris pikalt.

Kell 11 algab esimene esinemine nn kunstituba kirjanikuga.
Kell 12.30 on järgmistele lastele kunstituba kirjanikuga.
Kell 14-15 on kohtumine lastega kesklinna pargis, kes tulevad Toomemäelt kirjanduslikult orienteerumismängult.

Meie kirjastus on ka Prima Vistal müümas reedel ja laupäeval päev otsa, Tartu Ülikooli raamatukogu ees laadaplatsil.

Ja lisaks sellele on meil alates tänasest terve see näal esmaspäevast reedeni oma kesklinnas asuv poeke lahti pikalt ja sõbrahindade ja üllatustega. Kohe, kui oleme viimased kokku leppinud, annan teile teada siinsamas :). Igatahes me asume Küütri 16 ja oleme avatud sel nädalal E-R 10-20.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.