Ja “Minu Londoni” esitlus Tallinnas 18. mai kell 18

Seekord on meil lausa nõnda, et samal kellaajal kaks üritust: kui Tartus kuulame Liis Kängseppa ja meenutame tema “Minu Argentina” elamise ja kirjutamise aegu slaidišõu saatel, siis Tallinnas toimub täpselt samal ajal Anu Samarüütli trükilõhnalise “Minu Londoni” rahva ette astumine, samuti fotošõu saatel.

Panen siia üles “Londoni” (nagu me raamatut omavahel kutsume) pressiteate.

Kutse raamatu „Minu London“ esitlusele

18.mail algusega kell 18:00 esitleb Anu Samarüütel-Long  Museum Lounge´is (Tallinn, Vana-Viru 14) oma raamatut „Minu London. Loomepiinu, inspiratsiooni ja argiilu.“ Raamatu on välja andnud kirjastus Petrone Print.

„Minu London“ algab hetkest, mil Eesti naisteajakirjades moetoimetajana kuulsust kogunud Anu avastas, et see, mida ta oma elus teha oli tahtnud ja mida ta tegelikult tegi, ei lange üldse kokku. Niisiis otsustas ta uuesti otsast alata. 38-aastasena sai temast taas üliõpilane, seekord maailma kuulsaimas moekoolis Londoni Central Saint Martins College’is, legendaarse ja kardetud moeprofessori Louise Wilsoni käe all.

Esitlusel tutvustab Anu nii raamatu sünnilugu kui sündmuste tagamaid, eelkõige aga elu maailma ühes loomingulisemas ja inspireerivaimas suurlinnas. Jutu taustaks saab näha autori fotosid Londoni erinevatest tahkudest, tänavapildist, moest ja inimestest. Loomulikult saab esitada küsimusi ka moekunsti ning Londoni galeriis 10 Gales 29.aprillil avatud näituse “Freehand” kohta, kus moedisainer Anu Samarüütel-Long seob moe, illustratsiooni ja kangatrüki.

Kohapeal saab osta äsja trükikojast saabunud raamatut (müük toimub sularahas) ning autor jagab soovijatele autogramme.

Kirjastuse koduleht: www.petroneprint.ee

Katkendid raamatust: http://petroneprint.ee/minu_london.php

Täiendav info:

Kaja Sepp
GSM 5162101
kaja.sepp.2@eesti.ee

3 mõtet “Ja “Minu Londoni” esitlus Tallinnas 18. mai kell 18

  1. Eppppp

    Ja Anult Selline teade:
    Chris, minu abikaasa on valmis peale ametlikku osa muusikat mängima, ta on Museumis sage esineja, nii et sellega on korras- ja pidu saab jätkuda kauemaks, kui vaja.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.