Veel folgikilde

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Sellel hispaania tantsumehel olid juuksed küll eelnevalt märjaks kastetud, sellest see vesi ümber pea lendamas 🙂
    Aga mis nännimüüjatesse puutub, siis mina tõmbaksin selle koha pealt piiri. tegu on siiski muusikafestivaliga, mitte laadaga.

  2. Luize, mina vaidleks vastu – kindlasti oli see higi (ka), samamoodi oli ju naistantsija ümber keerutades, ja temal olid juuksed üldse kinni.
    Kust sa tead, et juuksed olid märjaks tehtud? Kontserdi alguses olid justkui kuivad. Meie seltskond arvas küll, et see oli puhas tantsuhigi.

  3. Vaat kui hea, et kirjutasid ja lingi ka Fb-i yles panid (kehva leviga kohas, nagu meil maal, käin ainult paaril saidil – ilm, gmail ja Fb).

    Ma nimelt korraks kaalusin yksinda Viljandisse tulemist, just pöhiliselt flamenco pärast, mul on selle muusikaga sarnane seos, ehkki pole samuti palju Hispaanias olnud ja kindlasti mitte nn öiges piirkonnas. Aga see tömme sinnapoole on juba lapsepölvest sees, ei tea miks. Lapselaps jätkab, käib vaimustusega flamenco ringis :).

    Oleks muidugi muud ka näha tahtnud: rytm, tants ja enda liigutamine on samuti minu teema, ongi unarusse jäänud, pole ammu saanud tantsimas-möllamas käia.
    Aga, noh, seekord sai siis jälle ilma minukeseta mööda.

    Järgmine aasta tahan kyll kohal olla, plaanid hoopis teisiti paika panna. Kui muidugi Norra-minek jälle asja ära ei ‘riku’.

  4. Nii hea on su mõtteid folgist lugeda, olin samuti norrakate ja hispaanlaste tantsuetendust vaatamast ja ma tundsin ja mõtlesin samamoodi. Sügav kummardus neile. Mõnus nostalgia ja meie-tunne tekkis praegu!
    Hõimlaste teooria on Lassie mõte ja ta lubas sellest oma blogis pikemalt lahti kirjutada. Mina kuulusin “esimest korda folgil, ei tea mis kõik suurest rõõmust ära teeks” hõimu.
    Kohtusin samuti sõpradega, keda aastaid juba näinud ei ole. Eestis on hea!!!

  5. pisut teisest ooperist. aga teie perest on saanud eesti rahva omand. just selline mulje jäi viimasest naistelehest, kus hõisati, et perekond petrone ei koligi ära. ausalt öeldes on mul teist pisut kahju. selline kuulsusekoorem pole just kerge.

  6. Epp, kas sa folgi pühapäevasel titelauluringil käisid? Vaatasin seal filmitud videot üle ja märkasin kuidagi tuttavat nägu.
    Kuidas meeldis?

  7. Margus – käisin küll, väga meeldis!
    Virulane – eks sel ole oma plussid ja miinused, nagu absoluutselt igal olukorral :).

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar